Slikoviti zagrebački bistro Market (Gundulićeva 13) ugostio je 26. izdanje „Vina uz žlicu“, autorskog eno-gastro projekta novinara i vinoljubaca Renate Cisar i Mustafe Topčagića.
Bistro je prije šest ...
Svoje srebrno izdanje, 25. event 'Vino uz žlicu' organizatori Renata Cisar i Mustafa Topčagić upriličili su Pri Nami, popularnom baru u centru Zagreba koji odnedavno radi i kao zalogajnica, otkako su uveli ...
Restoran Prosikito u Zagrebu bio je domaćin 24. izdanja eno-gastro projekta Vino uz žlicu, koji su pokrenuli Renata Cisar i Mustafa Topčagić.
Mnogi se sjećaju da je na toj lokaciji pizzeriju i lounge ...
... sommelierka Monika Neral predložila Sosich Malvaziju 2023. Potom je poslužen rižoto s kvarnerskim škampima i cherry rajčicama, uparen s Vertiz Eau de Rosé, vinom nastalim suradnjom bivšeg tenisača Slobodana ...
Za prvo ovogodišnje izdanje eno-gastro projekta 'Vino uz žlicu' odabran je šarmantni bistro Darling & Shegrts na zagrebačkim Ravnicama (Radauševa 9), koji je prije pet godina otvorila Dragana Dilparić sa ...
Eno-gastro projekt "Vino uz žlicu" obilježio je svoje "američko punoljetstvo" (21. izdanje) u zagrebačkom restoranu Kvatrić (Maksimirska 9), koji je poznat po stoljetnoj tradiciji vrhunske kuhinje. Uz podršku ...
... i tri plavca: mladi iz 2022, Plavac mali Selection 2017 i Dingač 2016.
Pelješko vinogorje ima dugu tradiciju vinogradarstva i vinarstva; danas na oko 950 ha vinograda raste čak 75% loza starijih od ...
... ih kreće pozivati imenima: „Pikaaaaa, Pikiiiii!!!“ i mami ih kukuruzom.
Jelenov greben
Na mjestu gdje danas stoji imanje nekada je najprije bilo domaćinstvo za uzgoj goveda i vinogradarstva. ...
... od aronije 1 jušna žlica kokosovog ulja 1 jušna žlica agavinog sirupa
Postupak spravljanja: U blender stavite sve sastojke i miksajte ih sve dok ne dobijete glatku smjesu. Šejk možete poslužiti odmah ...