Veličina fonta: +

  Givenchy pogled / noviteti 2015

  Za zavodljiv pogled nastao iz inspiracije i trenutka ove sezone biti će zaslužan Givenchy. Uz osam novih paleta sjenila tu su i nove, poboljšane, kultne maskare Phenomen’eyes.

  Givenchy visual spring 2015

  Kultna sferična maskara Phenomen’eyes ove godine doživjela je redizajn. Od statusnog simbola razdvojenih i definiranih trepavica, Givenchy ovu jedinstvenu maskaru pomiče korak dalje. Unaprijeđena formulacija sada sadrži četiri vrste voska za elastičnu teksturu, polimere za prijanjanje i čiste pigmente za dugotrajnu, intenzivnu boju.

  Givenchy PHENOMENEYES mascara new

  Novo chick ruho tako je nalika na Couture maskare, a dolazi u dvije boje za jednostavnije raspoznavanje. Klasična formulacija dolazi u crnom pakiranju, dok vodootporna dolazi u decentnom bijelom.

  Klasične maskare dostupne su u dvije boje crnoj i smeđoj (Deep Black i Deep Brown), a vodootporne možete pronaći u crnoj i plavoj (Extreme Black i Extreme blue).

  Givenchy Prisme quat promo

  Da zavodljiv pogled bude odraz vaše osobnosti i podsjetnik na najdraže trenutke, Givenchy je izbacio i osam novih kombinacija Prisme Quatuor sjenila za stvaranje savršenog looka. Odvažan, jednostavan ili sofisticiran look moguće je postići pomoću harmonije ili kontrasta koji su odraz „Live for the moment“ (živi za trenutak) Givenchy filozofije.

  Givenchy PRISMEQUATUOR palette

  Od nježnih nijansi za svaki dan preko zagasitih, suptilnih do tamnih i odvažnih nijansi, svaka paleta sadrži savršeno usklađene boje mat, satinastih i svjetlucavih završetaka.

  Nova svilenkasta formulacija meka je i klizi pod prstima, a pigmentirana i kremasta sjenila lagana su za nanošenje radi čega ih je moguće i nadograđivati za intenzivniji izgled.

  Osam novih Prisme Quatuor paleta sjenila kombiniraju osam impresivnih harmonija, osam jedinstvenih osobnosti i osam novih inspiracija.

   N.5 Frisson, N.6 Confidence, N.7 Tentation i N.8 Braise.

   
   
  cijena paleta je 376 kn
  cijena maskare je 234 kn
  Chloé ~ Love Story
  D life / wedding izložba u MUO, brita voda to go, ...

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/