Veličina fonta: +

  MICAbeauty mineralno sjenilo - Moss

  A čuda li čudesnog, zelena sjenila su na repertoaru za ovo blagdansko doba! :)

  Jednog davnog dana dok smo Duda i ja sjedile na kavi (čitaj cugi, op. a.) Duda me iznenadila s ovim cool zelenim mineralnim sjenilom koje je dobila ravno iz Londona, ako me sjećanje još uvijek služi. Toliko je davno bilo da su se oni u međuvremenu i preimenovali iz MICABella u MICABeauty cosmetics. :)

  micabella mineral shimmer powder eyeshadow 58 moss 2

  Unatoč tomu što sto su promjenili ime, nisu promjenili ono čime se bave a to je mineralna kozmetika. Inače nisam nešto pretjerano veliki fan mineralne kozmetike i iskreno ne znam niti sama zašto, ali polagano se predomišljam radi ovog cool sjenila. 

  Dakle, današnja zvijezda subotnje večeri je ovo predivno zeleno mineralno sjenilo prigodnog naziva - Moss. 

  micabella mineral shimmer powder eyeshadow 58 moss 1micabella mineral shimmer powder eyeshadow 58 moss 3

  Sjenilo boje mahovine s sjajnim česticama koje stvaraju iluziju presijavanja na lagano smeđu boju, idealno je za ljubiteljice zelenih nijansi i smeđooke djevojke kojima kontrast i svježina zelene boje otvara pogled i kompelentira boji očiju. Nježnog metalik izgleda može se uklopiti u bilo koji look, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim kombinacijama. 

  Idealno se kombinira s mat nijansama koje se mogu nositi u pregibu oka ili za one većih očiju, u unatarnjem i vanjskom kutu s nježnim, zelenim metalik naglasnom u sredini. Isto tako izvrsno izgleda na kremastoj mat crnoj podlozi kada metalik dolazi još više do izražaja. 

  Pigmentacija sjenila je velika i potrebno je malo sjenila za kapak, pogotovo ako se koristi baza za kapke ili crna olovka/kremasto sjenilo kao podloga. 

  micabella mineral shimmer powder eyeshadow 58 moss swatch2micabella mineral shimmer powder eyeshadow 58 moss swatch1

  Nanošenje mineralnih sjenila zahtjeva nešto gušći i mrvicu kompaktiniji kist, pomoću kojeg je najjednostavnije sjenilo nanijeti laganim tapkajućim pokretima. Na taj način se sjenilo neće trusiti niti će ispadati po obrazima. Baza je opcionalna, ali u ovom slučaju i lagana baza za sjenila omogućava lakše prijanjanje na kapak i dugotrajnije nošenje.

  I da za kraj samo osvrt na ambalažu - jednostavna, plastična kutija s solidnim zatvaranjem, jedino je prilikom spremanja potrebno spremiti da stoji ravno tako da se ne rasipa po poklopcu. Ili jednostavno ostaviti ljepljivu trakicu preko toga za svaki slučaj. Proizvoda ima 2,5 grama što je sasvim dovoljno da traje i traje... 

  Kako vi stojite s mineralnom kozmetikom? Što kažete na sjenilo? :)

   micabella mineral shimmer powder eyeshadow 58 moss eye1micabella mineral shimmer powder eyeshadow 58 moss eye2

   

  Illamasqua ~ Vintage Metallix – Bibelot
  New in ~ Beauty, Perfume, Candles

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/