Veličina fonta: +

  Avene Skin Story / Avène Cold cream iznimno bogati sindet za čišćenje

  Dan mi započinje podužom TO DO listom, no prije toga uredno odradim provjerenu jutarnju rutinu: provjera Instagrama i pranje lice Avene Cold Cream sindetom za čišćenje lica. To je početni korak u mom jutarnjem ritualu koji me razbuđuje i osvježava svojim nenametljivim mirisom čistoće.

  avene cold cream bar 1

  Sindet se može koristiti i za čišćenje tijela, ne samo za lice i idealno je za iznimno suhu kožu tijela.

  avene cold cream bar 2

   

  Pod prstima je nježno kremaste teksture koja se u kombinaciji s vodom i kožom pretvara u laganu pjenicu. Pjena je ugodna na koži i ne isušuje ju. Na koži se stvara tanki film ili sloj čime se vlaga zadržava u koži, što je izvrstan korak u hranjenju suhe kože. Jedno je krenuti čistog lica dok je sasvim druga stvar krenuti dalje čistog i nahranjenog lica nakon jutarnjeg pranja.

  U iznimnim situacijama mi je znalo smanjiti crvenilo nastalo preko noći, vjerojatno od toplog i suhog zraka. Nije mi začepilo pore i nisam primijetila značajno manju ili veću količinu mitesera ili pojave prištića.

  Prilikom testiranja sindeta napravila sam par puta ono što inače ne činim – oprala sam lice puno šminke sindetom. U svakodnevnom pranju prvo skinem šminku, onda tek pranje lica i dalje serumi, kremice i slično… Iako mi se to i dalje nije pretvorilo u naviku, moram reći da poprilično dobro uklanja šminku s lica, ali izbjegavam korištenje u području oko očiju, tako da nažalost ne znam skida li vodootpornu šminku.

  Pošto nisam znala gdje da ga odložim, na kraju sam za svoj sindet kupila slatku posudicu. Inače mi spada i u kategoriju zvanu – volim putovati s njim, jer je jednostavan za korištenje, ova mala verzija je idealna za putovanja i radi svoj posao pouzdano i u ekstremnim situacijama.

  avene cold cream bar 3

  Priču pratite na Instagramu #aveneskinchallenge i javite mi čime vi perete svoja lijepa lica? :)

  D life / kameno srce, od plaže do snijega, kombi k...
  Amika proizvodi za njegu kose

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/