Veličina fonta: +

  Le rouge Le vernis boje ljeta - Make up Academy powered by Givenchy

  1

  Proljetno ljetni trendovi davno su nam kucnuli na vrata i krajnje je vrijeme da se okupamo bojama! Givenchy nam nudi pregršt boja, kvalitetnih tekstura i slobode za kreiranje personaliziranih lookova koji pristaju svima. Od nude, grunge, sofisticiranog looka do veselih šarenih kombinacija, asortiman Le vernis i Le rouge proizvoda može zadovoljiti sve potrebe.

  Uživajte u bojama, odaberite svoje favorite i put parfumerija po svoje nove ljubimce!

  givenchy-le-rouge

   

  Le rouge je prepun pigmenta i osvježavajuće žarke boje koje su upakirane u simpatično pakiranje obloženo kožom. Savršeno za torbicu i djevojke u pokretu jer koža neće promijeniti svoj izled. Tako će vaš Le rouge izgledati kao nov sve dok ga ne odlučite zamijeniti novim!

  Kremasta formula daje nježnu i glatku aplikaciju, dubinsku hidrataciju i svojim prirodnim pčelinjim voskom daje polu mat završni izgled vašim usnicama..

  U ponudi se nalazi 17 nijansi i dijele se na 3 kategorije.

  Prva kategorija su neutralne nijanse nazvane Les Naturels i brojevi ruževa su od 101 do 105.

  Druga kategorija su nježne roze nijanse nazvane Les Roses čiji su brojevi od 201 do 205.

  Treća kategorija su odvažne crvene i žarke ružičaste nijanse pod nazivom Les Creations i njihovi brojevi su od 301 do 307.

  givenchylerougeswatches-le-rouge-givenchy

   

   

  b2ap3_thumbnail_givenchy-lipstick-swatches.jpg

  Cijena ruževa je 247 kn.

   

  givenchy-nail-laquers-le-vernis

   

  Le vernis lakovi su posebno dizajnirani za sve žene koje traže visoku koncentraciju intenzivnih boja i besprijekornu aplikaciju. Jednostavni su za nanošenje i imaju visoku prekrivnu prekrivnu moć. Le vernis imaju novu četkicu čiji okrugli izgled garantira aplikaciju s visokom preciznošću. givenchy-le-vernisgivenchy-nailpolish

   

  CIjena lakova je 148 kn.

   

   

  Oči naglasite Noir Couture maskarom koja je obučena u bijelo za vodootpornu varijantu. Maskara pruža 5 efekata za sve tipove trepavica, a to su: uvijanje, volumen, dužina, aktivno hranjenje trepavica i vodootporni efekt. Izaberite klasičnu crnu nijansu ili se odvažite na baršunasto ljubičastu koja je totalni hit ove sezone!

  noir-coture-mascara-blacknoir-cotour-mascara-givenchy-black

   

  Givenchy tips:

  Nanseite ruž, potom zagladite prstima kako bi ste impregnirali usnice pigmentima. Ova mehanička aktivnost će pospješiti dugotrajnost ruža. Potom nanesite drugi sloj ruža za intenzivniji rezultat.

   

   

   

  Zar ne izgledaju neodoljivo zajedno? givenchy-nailpolish m

  Moja nova ljubav na noktima - Misslyn Velvet Diamo...
  Kaj se radi dok je na semaforu crveno...