Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D life / flower power, sovice kraljice, sunčane kreme, palačinke, Črnkas...

  Disciplina. Strpljenje. Dosada. Sve je to nekak isparilo s godinama, sad vidim kak klinci imaju sve to, dakle, imali smo svi mi... Bruna je u stanju sat vremena posvetiti se crtežu. I eto nastane ovo čarobno cvijeće, kak ona veli. Gledam ju kak sjedi, ko da je svo vrijeme svijeta njezino. Ona je vladarica svog vremena, nema predrasuda, nema osjećaj za kašnjenje, nikam ne juri. Totalno je u trenutku. Ček, kad smo ono prestali biti djeca?

  Pita se: Dubravka Prpić Znaor, gl.urednica Itgirl.hr

  bruna cvijece

  Ne znam odgovor na to pitanje, al sve ovo podsjetilo me po ko zna koji put na legendarnu stvar Baza Luhrmanna "Sunscreen". Toliko mudrolije i jednostavnosti u jednoj pjesmi. Svaki put kad je čujem nadam se da će mi neš ostat, tipa, uživaj sad, maži faktor, cijeni druge i familiju, bla bla... Al ovo za život u trenutku mi je najjače. I try. 

  bruna cvijece

  Cvijeća je bilo i u Velvetu na nedavnom predstavljanju Klorane šampona. Ah, Velvet, predivno mjesto sa super kolačima. Srela sam Željku pa smo se selfirale uz kavicu. Lijepo popodne, obilježeno friškim zrakom s Tuškanca i blizinom garaže, koja je imala zeleno svjetlo, pa je sve ljepše:))). Klorane je inače brend koji brije na biljke, ima po jednu za svaku indikaciju, tak da ak imate problema s vlasištem, možda Klorane ima rješenje. Ima ga u Farmaciji. 

  bruna cvijece

  Neki dan sam prošla pored omiljenog grafita - Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče... to mi je prejaka stvar, možda najljepša o Zagrebu. Sviđaju mi se ovakvi grafiti, ima ih po gradu sve više, neki su brutalni, totalni art, na primjer kad ih potpišu Lonac, Lunar i još par njih. 

  bruna cvijece

  Znaš da su kreme za lice s visokim faktorom često mega masne, e pa to nije slučaj kod Filorge. Ima laganiju pedesetku, brzo se razmaže, pa sam razmažena. Razmažena žena. Ah ta blažena igra riječi:)). Nastavi niz ak ti nekaj padne na pamet. A ovaj mist je nešto predivno. Inače pol mi ga pobegne okolo, kak je maglica, al je jako hidratantan, sam se lagano utrlja i sve šest. Miris je opako dobar. A magličast je i Nivein leave in regenerator. Samo posprejaš suhu il mokru kosu i odmah je mekanija. Tekstura je dost vodenasta, ne smoči kosu, već je ovlaži, al ne znam kak funkcionira na dugoj kosi. Na mojoj kratkoj je praktično!

  bruna cvijece

  Skechers je imal event u jednom ZG vrtu, na kraju Horvaćanske, ime mu je The unusual garden, tak nekak. Najbolji dio je kućica na drvu u kojoj moš pit kofi. Il pivu, i oko tebe su lampice. Event je bil kad je bilo oblačno, al gore su razvučene lampice i žice pa si mogu mislit koja je to romantika. Na najjače. Baš divno.

  bruna cvijece

  Ovo su im nove tene - i one imaju lampice:D One za odrasle neš su jednostavnije, iako su mi super njihovi motivi lišća, cvijeća... A imaju i odličnu memory foam, tak da su super-udobne.

  bruna cvijece

  Nedjeljom il praznikom fajn je skočit na Lagvić. Ak ideš na Sljeme il se vraćaš s njega il jednostavno oćeš kavicu i nekaj slatko. Onda dođeš na tu divnu terasu, gledaš u daljini Zagreb dok ti na starinski crveno-bijeli stoljnjak ne sjedne palačinka. Ili štrudla, koja btw ima dost file. Kad neko spomene filu, odma se sjetim tete Mine iz "Tko pjeva, zlo ne misli", kak je rekla - dobra je makovnjača, sam kaj ti fali file. Al naravno da ju je pojela do kraja. Hahahahaha to su one babe kaj ti dođu doma i gledaju u lonac. A kaj si kuhala? Jesi stavila dost luka u ajnpren? Daj smanji vatru, bu ti zgorelo:)))).

  bruna cvijece

  Jao, a štrudla. Da, ko bakina. Nego, ja štrudlu radim, a radila sam je 2 put do sada, s onim kupljenim plahtama, nema šanse da radim svoje tijesto. Ne za sad. Možda jednom, javim ziher:D. I poanta je masa jabuka, ak piše 2 kile, kupi 3 da ne zafali na kraju. I dost cimeta, on je zakon. Btw u štrudlu sam ubacila i banane, dobro pašu.

  bruna cvijece

  Baka je imala godišnjicu pa smo išli na Mirogoj. Tam je uvijek tak nekak emotivno, sjetno, ali lijepo, mirno, spokojno.

  bruna cvijece

  Usred tih kupola sam čuješ ptičice kak cvrkuću, ciju cijuuuu... Al lijepo, nejde ti na živce. Jučer je Sovilj imal prezentaciju svoje nove kolekcije i kad sam uletila u dućan, pita me - ej, jel čuješ sovu? - . Sovu? - ponovim ja pitanje ko da sam mutava. Mislim si wtf kakva sova, ništ ne čujem osim auta i gradske vreve, možda sam nagluha. Ne, ne čujem i gledam ga, kaj nekaj nije u redu sa mnom? Odmah se zabrinem i kontam kak ću se naručit na otorinu na čišćenje uha. Da mi s onom konjskom špricom ufuraju u glavu litru vode i isperu. Možda bum pametnija i mudrija. Ko sova. Dakle, ne, ne čujem ju. Ma lik je zakon, stavil je iznad vrata dućana zvučnike koji svako malo puštaju huuuuuk sove. Hahahah veli da se ljudi znaju okretat, stanu i gledaju gore (oni sa čistim uhima). A ptice su se prepale, životinjski je svijet u Amruševoj na nogama, štakori su pod stresom. Ah, kaj ti je gradski život. :D

  bruna cvijece

  A Soviljove sove istovremeno uživaju u dekadenciji. Predivne su, napravljene u nekoliko varijanti. To je čisti art. Uskoro ove ponosne damice putuju na Hvar, počinje ljetna sezona, svi nekaj planiraju.

  bruna cvijece

  Evo ovak je velka ta kraljica sova. Ova gospoja ima ogrtač, baš si je sva chic. Te velke oke, ko da me gledaju, stvarno. Huuuuu!

  bruna cvijece

  Trakice su svilene, da ne bi bilo zabune. Pa ne nosi ona kajgod.

  bruna cvijece

  A sad, još malo mudrosti i duhovnosti. Dosta smo se nadivili ovim materijalnim stvarima, šu, šu! :)) Ajmo, ponovi za mnom: najveći čovjek uvijek ostaje dijete. 

  bruna cvijece

  A onda ovo: - zagrljaj je prekrasan dar, jedna veličina odgovara svima! - .

  Baj, Duda;)

  BeautyBox-travanj 2017
  D LIFE / catrice glow, traper, army i 3D teksture,...

  Povezani postovi