Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D LIFE // DIY christmas ukrasi, tekuće beauty zlato za facu, kako koristim pinove na vestama, kreme za presuhu kožu, hand-made ptičice iz knjižnice...

  Eh da, recikliranje i sva ta eko spika. Sve više me zapravo intrigira korištenje i čuvanje i prekrojavanje svega što imam, jer stvarno se zatrpavamo, svi skup. Neki je dan stigo predivan ogromni Nivein adventski kalendar - umjesto čoksi ima beauty sitnice. Iskreno, to mi je draže od čokoladica:D. I tak gledam ja tu kutiju, ono, stvarno je lijepa, velika, sjajno plava sa zlatnim zvončekima i srcima i svim tim slatkim christmas motivima... Idemo, velim Bruni, napravit ćemo ukrase za bor od ovog.

  Reciklira: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  christmas2018 pripreme

  Da, okej, papir se reciklira, al ipak, taj osjećaj da smo nešto napravile od nečega što je trebalo završiti u smeću je - tako dobar. Iako... kad je riječ o bacanju, ja sam prva. Ne skupljam kramu, ne volim imat puno stvari, općenito smatram da su stvari i kao neki utezi. Svako malo prolazim kroz garderobu i gledam kaj bih mogla poklonit. Tak je i s Bruninim stvarima. Svaki roditelj zna da djeca danas imaju brda i brda. I ak svako malo ne pročešljaš sve te igračke, sitnice, papiriće, stvari... utopit ćeš se u tom! :))) O da, rekla sam Bruni izvoliš si sortirat stvari i papire, pa nemremo čuvat baš svaki crtež!

  christmas2018 pripreme

  Evo ovak je kutija zgledala. Baš je chic jel!

  christmas2018 pripreme

  Onda smo je izokrenuli, izvrnuli i napravili kao neke šablone od tog, izrezali i sklepali ukrase - kugle, boriće... Ne, ja nisam jedna od onih mama kaj sve radi genijalno, božanstveni ručni rad... Znaš one mame kaj znaju sve te neke domaće kreacije, naprave čarobnjaka od wece role. O no, ja ću se potrudit, al poanta je da nekaj napravimo, ne mora to zgledat ko iz dućana. Bitno je da smo nekaj radile zajedno, da sklepamo, da se zabavimo, smijemo i stvaramo.

  christmas2018 pripreme

  Evo borići. Možda još nakeljimo nekaj na to. Možda loptice od vune? Stavit ćemo trakice, provuć kroz gornji dio, pa da se mogu obijesiti na bor. Ili biljku...

  christmas2018 pripreme

  Brojke su dobile rupice i trakice od vune i zapravo su spremne... :)

  christmas2018 pripreme

  Ovak je to zgledalo kad sam otvorila kutiju, izvadila van. Da, koristit ćemo i ovu prozirnu plastiku, Bruna bu si u to stavila šminku:D

  christmas2018 pripreme

  Okej dosta sad o tom, idemo dalje. Imam nove pinove - e baš te je imal Klarić na nedavnoj reviji;). Pronađi uljeza na fotki ispod! Sakril se pin list u krznu:D.

  christmas2018 pripreme

  Evo još dole, lijevo je taj list, desno je malo kormilo.

  christmas2018 pripreme

  Super su za zakačit vestu. Imam par tih koso krojenih vesti kaj baš dobro vise i nemaju gumbe, pa mi pinovi dobro dođu da si kao malo zakopčam vestu... i svaki je put složim drugačije.

  christmas2018 pripreme

  Imam još pinova - al ove sam ubola u mojoj kvartovskoj knjižnici, radi ih umjetnica Marijana Jelić.

  christmas2018 pripreme

  Kad sam ih vidla ovak poredane na tom, odma sam se zapikla za dva. To su neke ptičice, totalno su slatke! Šareno jato:D

  christmas2018 pripreme

  Radi umjetnica Marijana Jelić svašta - ovdje je konjić od flisa, na kožnoj traki, nemre se nosit ko ogrlica, al može negdje stajat ili sjedit. Rozo i žuto su joj crveni privjesci, njih već netko može furat ko ogrlicu...

  christmas2018 pripreme

  A napravila je i kuhinju:D Ove dve gospoje se pojavljuju i u slikovnicama, a u mojoj knjižnici su one ovak izložene, dobile su novi život.D

  christmas2018 pripreme

  Evo i luster s mikro čipkom!

  christmas2018 pripreme

  A sada... moje omiljeno zlatarovo zlato. Zezam se, nije zlatarovo, već moje, samo moje, my precious! Dakle, Naj Oleari, taj veličanstveni bright potion highlighter. Naravno da sam slaba na sjaj, apsoštrumfno. Il kak je rako mr Big - absofuckinglutely.

  christmas2018 pripreme

  Evo ga u sjeni, stvarno zgleda ko zlato! Hahahahah možda i je. Moš si mislit.

  christmas2018 pripreme

  Ovak je pod lampom. Sjaji se za poludit.

  christmas2018 pripreme

  Ovak zgleda kad se malo razmaže, na primjer po kapku il obrazu...

  christmas2018 pripreme
  A ovak kad se skroz razmaže, baš ono daje neki fresh glow. Ja to obavezno svako jutro stavim u toniranu kremu ili običnu kremu, tak mi daje zdravi look. Bočica ima pipetu, al u principu stvarno treba malo malo...  pipetom tek mrvu taknem po dlanu i pomiješam s podlogom, čak ne trebam ni kap. Malo više bi bilo ok možda za ljeto, ono, morski štih i to, al po zimi i po gradu taman mi je ovak lagani glow. Bome daje i taj stakleni look, to je sad furka, taj glass izgled lica. Oujea. Inače brijem na tekuće highligtere, ovo je stvarno jedan od najboljih ikad.

  christmas2018 pripreme

  Evo i par odličnih krema. Zli hladan zrak mi isušuje kožu, moram se svaki dan mazat, nakon tuširanja. Inače prek dana svrbi, od suhoće, naročito ak sam malo duže vani... Al ono, okej, nije strašno, čim imam ovakve kreme - gore je La Roche Posay, njihov slavni Lipikar Baume AP+, koji može i za bebe, i dolje je Nivein Care s aloe verom.

  NIVEA

  Obje su kreme zapravo gušće, a ova LRP je baš namijenjena koži koja ful svrbi, peruta se i u lošem je stanju... I stvarno je razlika - kad se navečer namažem, sljedeći dan mi je koža ugodna i mekana. Baš ono, velka razlika, kaj je, je.

  christmas2018 pripreme

  Imam nove dioptrijske, CH Carolina Herrera. Više manje su mi naočale crvene ili crvkaste ili crvenopirgaste:))). Al baš sam sad zabrijala na zlatnu. Hvoje me zove Harry Potter, a Bruna upravo čita prvi dio Pottera. Pa je kod nas sad fakat čarolija. Ak još jednom na radiju čujem adventska čarolija, najest ću se luka. A budem i budem.

  christmas2018 pripreme
  I njezina kapica. Neki dan čekamo na semaforu, a kapica ide sim tam... Ja buljim. Možda sam fakat u prošlom životu bila svraka?

  Kiss, Duda

   

  D LIFE // make-up paleta iz snova, čoksa koja je p...
  Manzara kaputi i parka jakne

  Povezani postovi