Veličina fonta: +

  D LIFE // super vile za ODMOR, WC koji se pamti, čudesna ŠUMA, TURBO doručak, VINTAGE radio...

  Nakon Slovenije, vratili smo se doma. Zapravo prošli ZG i nastavili put prema Požegi. Tam smo zapravo išli posjetiti Geopark Papuk, no smjestile su se u blizini i neke genijalne kuće za odmor... Kad mi netko veli kuće za odmor, ja zamišljam unutarnji bazen, brdo zelenila, sportove, outdoor, velika stakla... I fakat, sve to ima Montis Aurea (piša na webu - vile za odmor), ne znaš koja je bolja! Ma zapravo najbolja je ova s unutarnjim bazenom.

  Putovala: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  hr papuk kuce za odmor montis aurea

  To drže dva brata, iz tog su kraja, uložili su vlastiti kapital i prije par godina pokrenuli biznis, napravili su kuću po kuću..., a sad rade još jednu. To je kao malo naselje od pet kuća, u blizini su, imaju zajedničke sportske terene, a opet su fino odvojene, da svaka ima privatnost. Neke imaju i saunu.

  UNESCO Geopark Papuk // putovanje pod okriljem Danube Geotour

  hr papuk kuce za odmor montis aurea

  Sve skupa nije daleko od Požege, al ak idete na tak neko mjesto, definitivno se opremit ne samo hranom, već i lampama za šumu:D

  hr papuk kuce za odmor montis aurea

  Jedna kuća ima vanjski bazen, druga unutarnji. I terasice, ofkors, za chillanje!

  hr papuk kuce za odmor montis aurea

  Sportivo style odmor!

  hr papuk

  Ovo je za klince, jer Papuk ima dosta dječjih ekskurzija. Na par točki im je objašnjena važnost geoparka, lokacija, sastav tla i slično... Čak je i moja Bruna bila prije par godina na Papuku, u lokalnom domu Jankovac, di smo i mi klopali.

  hr papuk

  Ovo je kamp Duboka koji odnedavno ima i adrenalinski park. To mi je fora stvar, nije preteško, a zabavno i klimavo:). A pazi ovo, kamp Duboka nalazi se u Velikoj. Velika je mjesto. Baš luda, maštovita imena:D.

  hr papuk
  A ovaj WC? Proziran je iznutra... sve se vidi van, imaš osjećaj da te svi vide. Bizar, al fora, veli lik iz kampa da je ljudima super zanimljiv!

  hr papuk

  E to je taj dom di je Bruna bila sa školom 5 dana.

  hr papuk
  Kak to već ide s domovima kod nas, misla sam da je to ono, dom vulgaris, ko Risnjak ili Grafičar. Al neeee... dom je lijepo ureden i ima mraaaaak klopu. Kad se sjetim kobase i graha s Risnjaka na Sljemenu (al dočekaš jedino ak imaš 2 sata viška...), onda je ovo Interkonti, kako bi reko moj tata. Ražnjići su divni - piletina omotana u tikvicu i špek! To moram napravit doma. Prefinoooooo...

  hr papuk

  Šetnica je divna, malo podsjeća na hobbit land:)).

   hr papuk

  Večernja šetnja Požegom, dio centra je lijepo preuređen... Ovdje imaju one lampice u podu, baš fora!

  hr papuk

  Za kraj, prije odlaska, trgnuli smo jednu kod gospona Larve...

  hr papuk

  Imanje je naslijedio, kako to već ide, i htio prodat, no odlučili su pretvorit ga u seoski turizam Larva. Ima dvorište, par malih kućica i neš sportskih terena okolo. A sveeee je vintage.

  Imala sam feeling da sam ušla u vremeplov i otišla 100 godina unazad. I on sam veli da mu to ekipa najviše voli i traži. Turisti mu govore kak ne žele bazene i neke moderne stvari, da to imaju doma, već žele nekaj staro, posebno, autentično... I eto, to je to.

  hr papuk

  Na primjer... ovaj radio je iz 50. godine!

  hr papuk
  Gdje god smo došli, dočele su nas brutalne količine kobase i inih mesnih milina...:D Sve domaće, ofkors!

  hr papuk

  Na primjer, u Zlatnom lugu gdje smo spavali, lik radi mast od crne svinje. Maže se na kruh, onak tanko, i gore ide luk. Zakon! A može se i peć na tom...

  hr papuk

  Ovo je blago u podrumu:)))

  hr papuk

  Kad smo sjeli za doručak u Zlatni lug, mislila sam da upravo počinje svadba. Koja se nastavlja od sinoć. Barem kaj se hrane tiče. Svuda je ima brdo... hr papuk
  Jer, nisu nam dovoljne kobase, već su tu i jaja!
  E da mi tak svaki dan netko kuha i servira, nije loše:)))
  Sad sline idu kaj ne...
  onda dobar tek:D
  bok, Duda

  D LIFE // pa tko je ikad rekao da su FIZERSKI SALO...
  D LIFE // RUDNIK strašni, SIR fini, KONJ poslušni ...

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/