Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D LIFE // pa tko je ikad rekao da su FIZERSKI SALONI mjesta gdje idemo samo po FRIZURU?

  Kad se sjetim frizerskog salona, prvo što pomislim je, naravno, frizura, ali odmah nakon toga tu su pojmovi: odmor, chillanje, relaksacija, brbljanje, besmislene super teme, druženje, odmor od realnosti. Naravno, kosa je bitna, jer ja sam ovisna o šišanju i farbanju, svakih desetak dana obavezno idem, jer moja gusta četka ubrzo postane neposlušna.

  BTW, ovdje sam skupila neke od mojih frizura, sve je više manje slično jer brijem na kratko, ali ipak, i te super kratke zurke imaju niz varijanti... i u svakoj uživam.

  Piše: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  kosa duda

  Iako, nije to samo radi kose, kad odem na frizuru, izlazim van s osjećajem kontrole, osjećam se kao nova, konačno znam da mi je tjeme super čisto. Imam osjećaj da sam spremna za neke nove izazove, neki novi početak. Moje raspoloženje dobije boost i glava kao da mi je lakša.

   kosa duda3
  Ovo je u nekom liftu. Divna boja, neka sivo metalik pastelna 

  Znam da tak masa nas razmišlja, evo kaj mi je rekla Mirna: - U današnjem ubrzanom životnom tempu gdje non stop jurimo na relaciji posao, klinci, dječje aktivnosti... ostaje nam malo vremena za ženske gušte kao npr. neka masaža, kozmetički tretman... oni su zadnji na listi prioriteta i kako to na kraju biva ispadnu s te liste. No, ipak kada je frizer u pitanju stvari su malo drugačije. Kad je vrijeme za frizera, zauzimam drugačiji stav, to je ipak mojih „pet minuta“ koje nikome ne dam i kojih se nikada neću odreći. Sve se organizira: posao, klinci i aktivnosti. I svi znaju da mame nema par sati, zovite samo ako je hitno. I onda, onako neopterećeno i slobodno idem na svoju žensku seansu, malo ženskog razgovora uz finu kavicu, chillanje s farbom na glavi uz lako štivo, čujem pokoji novitet na raznim poljima, malo predahnem i odmorim i za kraj ponosno i zadovoljno prošećem novu zurku - .

  kosa duda3
  Ovo sam se fotkala mislim na Novoj TV, tu sam plava skroz

  Iva mi veli da u salon može furati i svog pesa, pa kad ode na frizuru, ne mora se brinuti kome će ostaviti svog ljubimca: - Da, naravno da sam ovisna o frizeru, jer moja je kosa jadna i ne znam kako bih inače spasila svoje lasi. Kad uđem u salon, osjećam se kao da sam na godišnjem odmoru jer je to za mene zen zona. Sve probleme ostavljam pred vratima - .

  Ana me podsjetila na činjenicu da je masaža glave nešto genijalno. I je, stvarno: - Kad mi zmasira glavu, osjećam se preporođeno. Kao nova. Više puta sam skoro zaspala na stolcu dok mi je masirala glavu. Nakon toga tu je neobavezan razgovor s nekime ko je u salonu, na koga naletim, a teme su nebitne, baš kakve mi trebaju da se opustim - .

  Silvana voli tišinu i ide u salon gdje se naručuju jedna osoba na sat vremena: - Kad uđem unutra, sve je mirno, nemam živaca za ekipu, treba mi mir. Glazba je umirujuća, pa čak i kad dođem na pranje kose, preporodim se. Kao da je to neki drugačiji svijet, u kojemu te neko češlja i brine se o tebi, a ti samo sjediš i na kraju imaš super frizuru - .

  kosa duda3
  Tu sam upoznala Kraljicu Elizabetu II, al nisam imala šešir pa me nije htjela pogledat:)). Snimljeno u Pragu u muzeju voštanih figura. Ovo mi je duga varijanta kose, prirodno je frčkava i ovak sama stoji

  Naravno, razloga je masa. I, naravno, vežemo se nekako emotivno i za salon i za frizerke i za sav taj ritual. Kao da se nagrađujemo jer se cijeli tjedan i mjesec trudimo oko nečega, imamo sto aktivnosti, a frizeraj je mjesto u kojemu sve staje, nema problema. To je mjesto na kojemu je sve OK, a kad izađem iz salona, stvari su još bolje. Ma, stvari su iste, samo se ja osjećam kao da ih mogu satrati i pobijediti. I to je salon, a ne samo - dobra frizura. Ah, kako banalno i plošno razmišljanje.

  kosa duda9

  U HNK. Omiljeno, sa strane kraće, gore duže. Iako, imam faze, nekad mora sve biti ravnomjerno, a onda mi opet to dosadi pa hoću raznoliko.

  kosa duda3
  Divna pastelna lavanda koju mi je, kao i sve ostale, napravila Ana iz Do šminke i frizure za pol vure.kosa duda3

  S koncerta Eltona Johna iz Praga, s frčkicom iznad čela

  kosa duda3
  Ovo je bezveze, tak:D

  To je to, nadam se da je i tebi frizeraj puno više od frizeraja. Ali, nemoj pričat puno. Samo malo. Uostalom, možete se dopisivat:)))

  Bok, Duda

   

  D LIFE // dimljeni stol, SPF kreme, corona party, ...
  D LIFE // super vile za ODMOR, WC koji se pamti, č...

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/