SUMMER.ready / od masaže glave do UV zaštite

  Što nam sve treba kako bismo prizvali dašak odmora? Kao prvo shiatzu masaža glave s organskim uljima, zatim krema protiv depigmentacijskih mrlja, šampon za suhu kosu i IPL za glatke noge.

  ECN 12800 EvenBrighter close Day Int z300 cr

  Brend John Masters Organics proslavom „John Masters Organics meets Evelin“ obilježio je prije par dana deset godina rada u Hrvatskoj. Pritom su predstavljeni opuštajući, inovativni tretmani koji nas uvode u vrijeme odmora, ljeta i mora. Tretmani kombiniraju shiatzu i istočnjačke masaže glave koje se često koriste i u ayurvedi, s organskim John Masters biljnim uljima. Izvježbani pokreti djeluju na smanjenje napetosti vlasišta (jačaju korijen kose) i bolova te pomažu cijelom organizmu da se osjeća bolje. Tretmani traju od 15 minuta do pola sata, nakon čega slijedi njega i styling (frizura). Za one koji pate od migrene ova masaža mogla bi biti spas jer dokazano djeluje na ublažavanje bolova, oslobađa od stresa i potiče pojačano lučenje hormona sreće.

  ECN 12800 EvenBrighter close Day Int z300 cr

  Nova Klorane linija za njegu suhe, oštećene i lomljive kose sastoji se od šampona, balzama i maske na bazi pustinjske datulje vrste Balanites aegyptica L. koja zahvaljujući visokoj koncentracije masnih kiselina i proteina svojih datulja može vraća sjaj, puninu i čvrstoću vašoj kosi. Svi proizvodi iz linije Klorane pustinjska datulja su dermatološki testirani te ne sadrže silikone i parabene.

  ECN 12800 EvenBrighter close Day Int z300 cr
  Nova Klorane linija predstavljena je jučer u Velvetu: Sanja Benco, direktorica Pierre Fabre zastupstva, Nikolina Lalić, Klorane brend menadžerica i Vanja Kalinović, Pierre Fabre edukatorica

  ECN 12800 EvenBrighter close Day Int z300 cr
  Pripremite se za povećanu dozu sunca i potencijalni nastanak fleka na licu: Eucerin Even Brighter dnevna krema sa SPF 30 djeluje protiv nastajanja novih pigmentacijskih mrlja i preranog starenja kože. Visoki zaštitni faktor SPF 30 smanjuje proizvodnju melanina i izjednačava pigmentacijske mrlje na površini kože gliciretiničnom kiselinom koja stimulira obnovu oštećenja stanica kože nastalog uslijed djelovanja UV zračenja. Cijena. 204 kn, ljekarne.

  ECN 12800 EvenBrighter close Day Int z300 cr

  IPL tehnologija nove generacije Braunovih Silk-expert IPL uređaja omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta, a uređaj ima 300 000 bljeskova dovoljnih za 15 godina korištenja za cijelo tijelo. Uređaj Braun Silk-expert IPL je najučinkovitiji na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Uređaj je najmanje učinkovit na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlost.