Veličina fonta: +

  D life / ništ bez usb-a, new in springfield & sting očale, zigman power, galerija kranjčar, čušpajz, mikulići xmas tree...

  Sve mora bit na USB, kad sam s reebok eventa doma dofurala ovaj mali preslatki ventilator, Hrvoje je ispalil: ima USB? Ja gledam, pa daa, valjda ima! I tak sad imamo još jedan koristan user friendly gadget koji ekšli hladi, umjesto da se grije:)))

  Hiperventilira: Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica ItGirl.hr

  REEBOK VENTILATOR

  A onda mi je moja draga Petra poklonila ovaj prekjut punjač, fakat mislim da bismo svi to morali nosit u torbicama, iako moram priznat kod nas baš i nije neki izbor... A Amazon ne shipa to kod nas, mislim, morali bi to promijeniti:D Onaj moment kad mi je batery low osjećam se kao da polako nestajem, nooooo... a i jedva čekam one stolove na koje samo prisloniš mob i eto mali se puni.

  punjac

  I dalje, opsesija kariranim traje i traje, mislim da bi mi na košuljama pozavidjela i Vivienne Westwood... Još jedna je pala, Springfield, plus mega uber dobar super cool šal, od vune, jaaako je topli. Savršeno!

  SPRINGFIELD

  Imam si i nove naočale, Sting, malo su fifties, naravno tamno crvene jer se jednostavno nemrem odvojit od te boje. Onak brijem da mi dobro stoji:))).

  NAOCALE STING

  Eto jedne scene sa semafora. Kad čekaš onda se treba malo okrenut oko sebe, volim te slikarije na zidu u Branimirovoj, nekaj su pričali da će rušit cijeli taj zid, jer je kao opasan da se ne uruši... Ok, ak već napravite novi, onda naručite lijepo naše umjetnike i grafitere da opet naprave ovak nekaj super!

  BRANIMIROVA9

  Grad je ovih dana predivan, ukrašen sa svih strana, a naš novi trg Evrope dobio je preslatki makeover. Ima srebrna srčeka kaj vise na sve strane, i onak titraju na vjetru. Baš ko neke mega šljokice. Sviđa mi se kaj nije uber kičerica:D Ovo je čist dost!

  cent

  Tam u blizini, u novoj zgradi je birc Corner, imaju lijepo bijelo crvce koje se ogledava u crnom staklu. Dobra refleksija...

  CENTAR CORNER

  Na ovu prezdravu klopu me odvela Vesna, Čušpajz je legenda iz Gajeve, bome je ovo prefino, ima žgance, ovo žuto kaj sam već pol pojela, ima masa povrća, meseko... A može se naručit i varijanta bez mesa. Bila je subota, išle smo na Zigmana u Evropu, a sunce nas je dobro počastilo, taman smo ulovile jedan stol.

  CENTAR CUSPAJZ

  Zigman je opet pokazao svoje power women, tri metra nogu, plus visoka kosa, plus visoke štikle, široka ramena, lara croft detalji - cure su zgledale ko neko super pleme chic amazonki s druge planete... Al jakne... jakne su preeeeedobre. Ovakve haljine fakat ne furam, al te jakne bome bi se mogle nosit svaki dan!

  POP UP EVR ZIGMAN

  Zato su u Evropi u pop up storeu izlagale i Boudoirke, isto odlične jakne, bomber kroj sa šljokicama. Krenule su raditi malo pristupačnije stvari, vele da su im te stvari odma postale popularne, imaju til, šljokice i sve kaj treba al su i onak za na traperice... Dobar potez cure:D

  POP UP EVR BOUDOIR

  Bila je tu i Nott.jewellz sa svojim mega dobrim spike ogrlicama, Silvija je majstorica u kombiniranju i izradi čvorova...:)

  POP UP EVR NOTT JEWELZ

  A u Galeriji Kranjčar je isto bilo dizajnersko okupljanje, no više umjetničkog smjera, osjećala sam se kao da sam ušla u priču o praščićima, sjela pored Snjeguljice, skoro poljubila žabu... Da, galerija je mjesto gdje se čovjek može malo i opustiti, otići negdje barem u mislima, malo putovati, zamišljati, razmišljati, možda nekaj i zaključiti...

  KRANJCAR 1

  Slavni art nakit Ivana Midžića, ja imam čak tri njegove fantastične narukvice... :D

  KRANJCAR 2

  Kombinacija Šekoranje i dvorišta ispred Galerije. Svijeće, kolači, kuhano vino, sve kak treba uoči Božića:)).

  KRANJCAR 3

   Bilo je tu valova, Matija Čop, jedan od novijih odličnih talenata također je bio prisutan svojim radovima... bilo je tu još likova iz crtića i bajki, velim vam, jedno putovanje po moru i kopnu...

  KRANJCAR 4

  Ovo čudo dobio je vrh Mikulića - ekipa je okitila prekrasan ogroman bor, ak idete tam di se okreće bus, možete ga vidjeti.

  MIKULICI BOR 1

  Najljepše je zapravo to kaj su ukrasi različiti, vidi se da ga je kitilo puno ljudi, kad se male ruke slože...:D Ukrasa ima milion, uber šarenilo, neki dan me Bruna pita mama kaj se sve može stavit na bor... ja kontam, pa sve! Osim kamena valjda:)))

  MIKULICI BOR 3

   To me podsjetilo na Martinine kugle Bouqueenet , od pamuka i suhih orhideja, sušene mahovine... a mirišu onak po prirodi i šumi...

  SISLEY 3

  Kad smo već kod šume, malo Sljemena i sunca!

  SLJEME 1

  Onak kofi i štrudla od jabuke il sira za nagradu pa to je to!:D

  SLJEME 2

  Sve je nekak ljepše i zelenije:)

  SLJEME 3

  Ovo su predivne Laduree svijeće kod Boruta u Topu koji je btw pokrenuo i webshop! Predivne su svaka ima svoju temu, London, NY, Singapur, Tokyo... Onak da ih čovjek ne izvadi neg sam ovak postavi za ukras:))

  BORUT 2

  I još malo klope - zapravo my kind of dinner - salata s piletinom. Goodfood, prefino i jednostavno.

  goodfood

  I Brunini keksi, odlični su:)). Traju i traju, keksi su zakon. Ne moraš spremat i vadit iz fridža, suhi su i kaj onda, meni uvijek fini... Bruna i Gaga su ih napekle masu, već danima zobamo, u dozama, veli Gaga nekaj od tog mora dočekat žićbo...:D

  keksi bruna i gaga

  Njami, dobar tek, sredite se i uživajte, i ak idete u centar idite s trajvanom jer onak - neeemaaaa paaarkingaaaa, garaže crvene od jutra.

  Pa kaj, ionak bute neko kuhano vino maznuli kaj ne?:D

  Duda

   

   

   

   

  Afrodita ~ Aroma krema za jačanje noktiju
  Vizura frizure by Petra Granić / Cate Blanchett pr...

  Povezani postovi