LETEĆA JENNIFER // fantastična figura uz strogi lifestyle režim – njezina 4 ZAKONA za fit tijelo

  Zvijezda je napravila impozantan skok u bazen, pred objektivom Camille Akrans, za novi Harper’s Bazaar US. Tako je nastala jedna od genijalnih fotografija na kojima Jennifer Lopez pokazuje svoju fantastičnu formu, koja, naravno, uključuje puno vježbanja i pravilnu prehranu.

  Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01

  Styling potpisuje Patrick Mackie – za snimanje je odabrao kreacije s potpisom Saint Laurent, Gucci, Le Vian, Givenchy i Jimmy Choo. Jenn je jedna od onih super-žena kojima vrijeme kao da ne škodi… Naravno, tu je strogi lifestyle režim, a vjerojatno ima i odlične gene! Ove će godine proslaviti 50. rođendan. WOW!

  Čega se drži, što joj je najvažnije? Dala je prošle godine dosta intervjua u kojima je otkrila ono bitno.

  1. Pijem puno vode, općenito, a naročito više prije vježbanja. To mi pomaže da izdržim više i jače radim vježbe – rekla je za Hello. Naravno, tu je i voda nakon vježbanja. – Hidratacija organizma jako je važna, ne samo za ljepotu, već i za rezultate - .

  2. Nakon vježbanja dolazi odmor, tijelo se mora pripremiti i obnoviti za sljedeći dan.

  Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01

  3. Ne pije kavu niti alkohol, već godinama. Tako joj je savjetovala njezina nutricionistica nutritionist Haylie Pomroy i Jenn se toga religiozno drži.

  4. Njezin trening zahtijeva striktnu prehranu, ističe Jennina trenerica Tracy Anderson. – Treba imati goriva za vježbanje, stoga je njezina prehrana organska i promišljena, balansirana s visoko-kvalitetnim proteinima i puno nutritivno zahvalnih namirnica. I sve je svježe - .

  Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01

  - Vrlo sam društvena osoba, volim jesti vani, družiti se, biti okružena s obitelji i prijateljima. No, kad sam u restoranu, naručujem nešto laganije i zdravo, mnogi restorani imaju i low-calorie ponudu. Tijekom obroka pijem dosta vode – istaknula je pjevačica i glumica za Hello.

   Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01