Parfemi Replay Jeans Spirit

  ZAŠTO: SRETAN ROĐENDAN, REPLAY! Tek ti je trideset, i to uspješnih - tko još nema Replayeve traperice u ormaru! ”To je super tkanina jer je možete nositi na sto načina”, ističe  kreativni direktor Gigi Vezzola, ”čistu, ukrašenu, istrošenu na rubovima, poderanu… ali što je najvažnije, nosite je kako želite. Kod trapera se ne radi o modi, već o stavu. Današnja mlada generacija ne želi se prilagoditi strogim pravilima odijevanja, žele biti spontani i stvoriti svoj stil pun nekonvencionalnih ideja i oblika izražavanja. A što je bolja početna točka od trapera?”

  ESENCIJE: Replay Jeans Spirit za nju - gornja nota božura uvodi nas u  lijepo, ženstveno ozračje, kojim se dolazi do intrigantne kombinacije u srcu mirisa: toplih nota đumbira pomiješanih sa sunčanim voćnim notama. Sve do baze s primjesom ljubičice.
  Replay Jeans Spirit za njega - u gornjim notama talijanska mandarina, koja je, poput Replaya, dio talijanske tradicije i mirisu donosi pozitivnu energiju. U srcu, madagaskarski aquacoral pruža opojan dodir svježeg zraka i slobode. Bazne note poigravaju se s boemskom blagosti pačulija koji miriše na egzotiku, ali u isto vrijeme temelji se na prirodi i jednostavnosti.

  PAKIRANJE: Bočica je omotana traperom istrošenih rubova. Za nju svjetliji traper s cvjetnim uzorkom, a za njega tamnija nijansa denim plave. Staklene bočice su istodobno vintage i moderne: nježna ružičasta za žene i aqua plava za muškarce. Obje svježe i prozračne, privlačne, ne previše tamne ili ozbiljne.

  MIRIS KAO POKLON? Svaka kutijica ima džepić za poruku, što je vrlo praktično ako miris kupujete na dar!

  CIJENE (cijela linija)
  M EDT VAPO 30ML    139 kn
  M EDT VAPO 50ML    199 kn
  M ASL VAPO 50ML    179 kn
  M SHOWER GEL 150ML    79 kn
  M DEO VAPO 75ML    99 kn
  W EDT VAPO 20ML    139 kn
  W EDT VAPO 40ML    199 kn
  W BODY LOTION 150ML    79 kn
  W SHOWER GEL 150ml    79 kn
  W deodorans 75ml    99 kn

  GDJE KUPITI: U svim boljim parfumerijama