PHILIP B. U ZAGREBU // holivudski stilist za kosu predstavio nove beauty zvijezde

  Slavni holivudski stručnjak za njegu kose Philip Berkovitz osobno je predstavio svoje luksuzne proizvode za njegu kose i vlasišta. Događanje je održano u zagrebačkom restoranu Dubravkin put.

   UM 3321 FIN

  Okupljenima je ispričao kako je započeo svoju veličanstvenu karijeru – među klijente danas ubraja Nicole Kidman, Billie Eilish, Mick Jagger i Ariana Grande, a tretmane za kosu i vlasište preporučuju i celebrityji međi kojima su Sharon Stone, Matthew McConaughey, Lady Gaga i Millie Bobby Brown.

  Nakon što je uvidio da izrazito oštećena kosa dobro reagira na smirujuća svojstva raznih biljnih ulja, stilist Philip Berkovitz je u kućnoj radinosti kreirao biljne pripravke za njegu kose svojih slavnih klijenata. Velika potražnja za tim ručno rađenim preparatima potaknula ga je da 1991. pokrene vlastiti brend šampona, regeneratora i tretmana za kosu na biljnoj bazi bez parabena. Za razliku od uobičajenih proizvoda za njegu kose koji samo u tragovima sadrže prirodne ekstrakte, linije proizvoda Philip B. sadrže visoke koncentracije intenzivno regenerirajućih ulja biljaka, orašastih plodova i cvijeća, koja smiruju nadražena vlasišta i jačaju kosu nakon samo nekoliko tretmana.

  Stotinjak gostiju, partnera i prijatelja brenda iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine sa slavnim gostom, gospodinom Philipom Berkowitzom, i njegovim poslovnim i privatnim partnerom Michaelom Huoberom provelo je inspirativno prijepodne u ležernom okupljanju. Elegantni prostor i ozračje ljetnog popodneva, koju je dodatno naglasio DJ Felver, nakratko nas je odvela na uzbudljivo upoznavanje luksuzne njege kose i tijela.

   

   

  Predstavljeni su noviteti koje brend planira lansirati u narednom periodu, kao što su Gentle Conditioner, Chai Latte Body Wash i Chocolate Milk Body Wash.

  Proizvodi Philip B. mogu se pronaći u nekim od najluksuznijih frizerskih salona i trgovina u svijetu, kao što su Nordstrom, Barney’s, Bloomingdales, Isetan, Harrods, Bon Marche, Corte Ingles, Space NK.

  U Hrvatskoj su proizvodi dostupni na prodajnim mjestima:
  • Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb
  • Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb
  • Lana Niche Perfumery, Mesnička 1, Zagreb
  • Studio Te, Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb
  • Salon Teuta, Nova Ves 17, Zagreb
  • Parfumerija Martimex, Ilica 73, Zagreb
  • Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split
  • Lana Niche Perfumery, Mall of Split, Ulica J. Jovića 93, Split
  • Amber Niche, Đure Šporera 2A, Rijeka
  • Park Concept Store, Smareglijeva ulica 1A, Rovinj.

    UM 3380 FIN