ANA'S TIPS & TRICKS // sve popularnije su free-style tehnike 'crtanja' po kosi

  Već godinama slušamo kako plava kosa ne može biti zdrava te da prah poznat kao blajh isušuje, lomi i uništava kosu. No, kako tehnologija ide naprijed, tako i nove formule nježnije djeluju na kosu.

   Piše: Ana Kuštre @ Frizeraj & šminkeraj

  Predstavljam vam inovativan asortiman za posvjetljivanje kose. Linija namijenjena za plavuše sastoji se od 6 posvjetljivača koji će zadovoljiti i najveće zahtjeve. U novoj Blondesse liniji pronalazimo posvjetljivače u prahu i u kremi. Oni kremasti Cosmetic posvjetljivači idealni su za bojanje kose po korijenu, kao da ju bojate. Formula je nježna i hranjiva pa je vlasište potpuno zaštićeno.

  8851121250 2 2 1

  ZARA

  Trenutno su popularne free hand tehnike pa zaslužuju i svoj poseban izbjeljivač. Free style izbjeljivač namijenjen je za crtanje po kosi, a koloristima daje najveću kreativnu slobodu. Ono što je fantastično, pramenovi se ne mogu preslikati i stvoriti neželjene mrlje.

  Alergičari, za vas izdvajamo poseban izbjeljivač. Kako je sve više klijenata alergično na amonijak, tretmani s amonijak free formulom postaju savršena opcija.

  Svi smo ponekad u žurbu pa nemamo vremena za pramenove, tu je Ultra fast izbjeljivač. U najkraćem roku posvijetlit će kosu, a da pritom ona ostane savršena i zdrava.

  8274113070 2 3 1

  ZARA

  Obojili ste kosu bojom iz drogerije i naravno da niste zadovoljni, Reduct color puder skida neželjene nijanse umjetne boje.

  I kraljica izbjeljivanja je Miracle ljubičasta čarolija, fantastičnog mirisa i zaštitne formule. Izbjeljuje kosu uz najveći stupanj njege, vlas je mikroskopski gledano prije i poslije tretmana identična što jednostavno oduševljava.

  Ono važno je da kosu nakon izbjeljivanja obavezno nijansiramo tonerima. Neka sve bude iz iste linije kako bi tretman bio potpun.

  Drage plavuše stiglo je vaše vrijeme! Odaberite najbolju tehniku i najidealniji posvjetljivač i vaša kosa će zablistati.