T-pur Anti-oil & wet, Biotherm Homme

  SJAJNA koža nastaje kao posljedica lučenja sebuma, te zbog raznih lifestyle čimbenika, kao što su stres i neuravnotežena prehrana, nagle temperaturne promjene, zagađeni zrak... Sve to utječe negativno na ravnotežu kože što dovodi do pretjeranog izlučivanja sebuma i znoja.

  PRVI put, Biotherm Homme 100 % pobjeđuje ovaj problem pomoću revolucionarnoga rješenja za borbu protiv sjaja, masnoće, znoja i drugih nesavršenosti na muškoj koži. Odgovor su novi T-pur čistač i hidratantni gel za njegu kože lica.

  TEHNOLOGIJA
  - Laminaria digitata
  Prirodni ekstrakt morskih algi s antibakterijskim djelovanjem, obogaćem cinkom. Protiv lučenja masnoća.
  Regulira sebum: ekstrakt alge L.digitata s cinkom može se pohvaliti sposobnošću reguliranja sebuma kako bi se ograničila njegova sama proizvodnja. Sprječavaju djelovanje 5α-reduktaze* (enzim 5α-reduktaza pretvara testosteron u najjači androgeni hormon koji potiče stvaranje sebuma), te tako doprinosi reguliranju proizvodnje sebuma.
  Ciljano antibakterijsko djelovanje pomaže u borbi protiv stvaranja nesavršenosti. Dokazana antibakterijska učinkovitost: ekstrakt alge L.digitata + cink sprječavaju razvoj bakterije P.acnes za 45%*, a to je najvažnija bakterija odgovorna za vidljivije nesavršenosti. (*In vitro testiranje).

  - Mineral Perlit
  Dobiven iz vulkanske stijene, može se pohvaliti nevjerojatnom sposobnošću poboljšanja upijanja vlage na površini kože za matirajući učinak u cilju smanjenja neprirodnog sjaja kože.
  Nakon postupka jakog zagrijavanja, rastezanja i mrvljenja kako bi se dobio vrlo sitni prah, Perlit može apsorbirati 3,7 puta** veću količinu vode od svoje mase. Njegova sposobnost upijanja je 5 puta** veća od uobičajenog talka. (**instrumentalno testiranje)

  -Salicilna kiselina
  Ograničava hiperkeratozu stjenka pora koja je uzrok začepljenja pora i raznih mrlja. Umirujući čisti termalni plankton pomaže u sprječavanju crvenila i neugodnog osjećaja*, dok antioksidant vitamin E neutralizira oksidirane slobodne masne kiseline. (* In Vivo testiranja).

  LINIJA
  Purifying scruffing daily cleanser 125ml, 213 kn
  Radical matifying moisturising gel 50 ml, 260 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama