Veličina fonta: +

  D life / kako je šos za 2 kune postao haljina, hozntregeri, pizza & ogrlica - poklon od Ane

  Kad se onaj šos s Hrelića osušil i konačno sam ga probala, skužila sam da mi je totalno prevelik:D. Mislim, nije neka mega šteta jer je koštal 2 kune, al ne bi ja bila ja da nisam nekaj zmislila s tim, a i uzorak mi se fakat sviđa. I tak mi je sinulo - napravila sam dvije rupe za ruke, sa strane, tam di bi recimo bili džepovi, i to je bilo to. Imala sam haljinu - tuniku koju sam ovaj tjedan nosila tri puta, a to znači da me fakat inspirirala:).

  Mijenja stvari: Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica ItGirl.hr

  karirano novo

  Gore je ta tunika / nekad-bio-šos-s-Hrelića u kombinaciji s vestom koja je također promijenjena... Bila je tunika pa kad mi je dosadila, skratila sam je i razrezala naprijed i sad je kao vesta. Obožavam je, to je jedan od onih mojih omiljenih šlampavih komada koji mi uvijek idu na moje druge šlampave stvari:). Ono, visi na sve strane, udobno i cool. Barem meni:D.

  haljina4

  I čizme s gornje fotke su vintage. Mamine. Čuvala ih je u ormaru dok ih nedavno nisam otkrila. Da li vaša familija čuva stare stvari? Meni je zakon kaj moja mama čuva puno stvari i neke su uistinu dragulji, no treba biti takav karakter i brijat na to. Ja nekad poklonim u dobrotvorne svrhe - modne dizajnerice iz studia I-Gle, Nataša i Martina svaki Božić skupljaju stvari za one kojima to najviše treba pa sam na taj način ispraznila neke ormare... a i moja mama nekad daje stvari gospođama koje to onda dalje preprodaju... Uglavnom, kak se stalno nekaj kupuje, stvarno mislim da dosta nas ima previše stvari, a ovak se barem nekom pomogne. No, drago mi je kaj mama ima tu naviku da je stvarno sačuvala dobru robu pa to sad ja nosim... Ova gore vesta je također njezina, divna vuna iz osamdesetih, jedna od omiljenih vesti. 

  haljina2 crhaljina3 cr

  Evo čizama od iza, super mi je taj uzorak... Preudobne tajice od skaja su iz New Yorkera. A dolje je i treća kombinacija s tom tunikom, ispod je neka uska majica, a na njoj remen sa zakovicama i nekim čudima. Remen je dosta težak, al je uber fora...:D

  haljina5

   Evo i novih hozntregera koje sam dobila, Stella McCartney za Adidas, fakat su cool. Nosite li hoziće? Moj nećak Pavao koji ima 13 godina mi je rekao da sam kao štreber s tim hozićima:). Ok, nek budem onda štreber, meni se sviđaju. Nosila sam ih na dvije kombinacije, prednost je kaj onda fakat ne trebam remen. Inače ne brijem na hoziće, al ovi mi se baš sviđaju i imaju jako čvrste kopče, sve je narančasto, izgledaju nekak futuristički. Se sjećate kak smo to nosili kad smo bili klinci? Sjećam se tih metalnih kopča...

  hozici 11

  Ovo je moj kaubojski - štreber look. Volim kaubojski stil, kao i one kragne s metalnim trokutima...

  obr hozici

  Došli smo i do nove ogrlice - moja draga prijateljica, kolegica novinarka iz Večernjeg, Ana Lendvaj, poklonila mi je neki dan ovu ogrlicu. Ne znam gdje ju je nabavila, baš je statement komad, dosta art-deco, djeluje jako eterično, divno kroz nju prolazi svjetlost... Hvala ti Ana!:)

  ogrlica ana

  A evo i pizza za kraj posta. Dakle, kupili smo tijesto u pekari, navodno to brojne pekare prodaju pod normalno, koštalo je 7 kuna. Uglavnom, kupite to  tijesto za pizzu, samo ga razvaljate na masni protvan i to je to. Gore smo nabacali svega i svačega, a Hrvoje je stavio nezaobilazne ljute feferone jer ih obožava. Gore desno ima manje kulena jer ja volim pizzu samo sa sirom (najčešće), pa smo napravili da ne bude svuda ista... Pizza je bila prefina, iako  tijesto nije bilo baš jako debelo, al valjda je to takvo tijesto:). Uglavnom, mission accomplished! Znam da nije neko remek djelo, al ono, give me a credit:)).

  pizza

  Kaj vam se najviše sviđa? Jeste ogladnili?

  Baj,

  Duda:)

   

  Burberry Prorsum men, fall 2014/2015.
  MAC

  Povezani postovi