Veličina fonta: +

  Beauty UK pearl eyeliner 04 Blue Lagoon

   

  Još jedan Beauty UK proizvod za kojim mi je ruka automatski poletjela čim sam ugledala plavu boju na polici. Radi se o nijansi 04 Blue Lagoon, a uz isti postoji još sedam nijansi (zlatni, srebreni, svijetli i tamni ljubičasti, crni, smeđi i zeleni).

   

   

   

   

  Dolazi u jako neobičnom pakiranju izduženog i pomalo savinutog čepa, koji jako podsjeća na bocu Kenzo Amour mirisa.

  Sam kist je tvrdi i šiljast na vrhu, što ja osobno nešto rjeđe prakticiram, jer su mi draži oni fleksibilni. U principu nije teško raditi s ovakvom vrstom kistića, ali ukoliko imate nezahvalnu formulu, kao što je to kod ovog tuša, onda nanošenje samog tuša zna biti poprilično naporno što znači da morate stavljati i po nekoliko slojeva, popunjavati prazna mjesta na kojima kist nije ostavio boju, pa sve to naposljetku može rezultirati tim da vam sama linija tuša ne ispadne lijepa i precizna, a i ujedno postoji mogućnost i bojanja trepavica. Ali dobro, praksa čini čuda. ;)

   

   

  Inače, boja ovog tuša je upravo ono što sam tražila. Dovoljno je pigmentirana i nakon jednog sloja, ali zbog neravnomjernog nanošenja moram ponavljati apliciranje i po 3 do 4 puta. Boja se baš lijepo vidi i za divno čudo ima impresivnu trajnost od sigurnih 7 sati na kapku. Nije mi izazivao iritaciju. Skida se sasvim normalno s micelarnom otopinom, ne ostavljajući tragove na mjestu gdje je stavljen, kako mi se nekad zna dogoditi s crnim tuševima. Iako mi malo zadaje muke prilikom nanošenja, boja mi se jako sviđa, te ću se vjerojatno vratiti i po onaj u zelenoj nijansi. Cijena je 25 kn i može se kupiti u Kozmo drogerijama.

   

   

   

  Jeste već isprobali neki Beauty UK proizvod? Što mislite o ovom tušu i o ovoj nijansi?

  Maja xx

  Misslyn obojana BB krema u nijansi 3 i BB korektor...
  Kenzo - Flower In The Air