Veličina fonta: +

  Misslyn obojana BB krema u nijansi 3 i BB korektor u nijansi 16


  Prije nešto više od 2 mjeseca na testiranje sam dobila Misslyn BB kremu i BB korektor, a danas nakon što sam iste dobro istestirala, donosim vam svoje dojmove.

   

  Misslyn BB obojana krema dolazi u plastičnom pakiranju na tubu, količine od 25 ml. Dostupna je u dvije nijanse 3 i 5. Ono što mi je iznimno drago kod ove kreme je to što sadrži SPF30, štiti kožu lica od UVA/UVB zraka, bez mirisa je, parabena i ulja. 

  Iako na prvi dojam tekstura Misslyn BB kreme se čini poprilično gusta, dok se maže na licu ona postaje jako lagana i hidratanta. 

  Nisam imala nikakve reakcije na ovu BB kremu i moram nadodati s obzirom da je hidratantna, mislim da bi bila pogodna za sve tipove kože. Rok trajanje je 12 mjeseci od otvaranja.

  Iako kreme koje sadrže visoki SPF mogu izgledati pomalo masno na licu, ova krema zaista ne pruža takav efekat. Što se tiče prekrivanja, rekla bi da je ono slabo, točnije s ovom kremom dobivate onaj efekat "moja koža, ali bolja", što znači da se lijepo prilagodi na licu, ujednači ten, pružajući blistav i zdrav izgled kože lica. Znači, ukoliko tražite jače prekrivanje ova krema nažalost nije za vas.

  Iako, može poslužiti kao odlična baza za tekuće podloge baš zbog visokog SPF faktora, a ujedno je i odlična za korištenje preko ljeta kada ionako koristimo minimalnu količinu makeupa na licu. 

  ***

   

  Misslyn BB korektor dolazi u jednostavnom pakiranju s uvijenim aplikatorom, koji omogućuje preciznije nanošenje, te je dostupan u tri nijanse 516 i 20.

   

   

  Ovaj BB korektor je dospio u moje prošlomjesečne favorite jer ga stalno koristim od kad sam ga dobila. Razlog tome je što ima sve karakteristike koje ja osobno tražim od jednog korektora. Iznimno je hidratantan što znači da ne isušuje okoloočno područje, kremaste je teksture, a svilenkast na dodir, divno je raditi s njim jer se lijepo razmazuje (prstima), za moje potrebe ima odlično prekrivanje i ono najbitnije ne uvlači se u bore. Trajnost mu je sigurnih 6+ sati na koži, a rok trajanja 9 mjeseci od otvaranja. 

  Na slici ispod možete vidjeti Misslyn BB korektor u akciji. Obje slike su slikane pod umjetnim svijetlom. Lijevo je slika bez korektora, a desno s korektorom. 

   

   

   

  *proizvodi ustupljeni na recenziranje

   

  Misslyn obojana krema je stigla u Muller drogerije, a cijena iste iznosi 83,90 kn. 

  Kako vam se čine Misslyn obojana krema i BB korektor? Da li ste se do sad već susreli s BB korektorom?

  Maja xx

   

   

  Biopha Organic Roll on deodorant - Grejp
  Beauty UK pearl eyeliner 04 Blue Lagoon