Veličina fonta: +

  Kenzo - Flower In The Air


   

  Prošlo je nešto više od 13 godina, od kad je lansiran prvi Kenzo - Flower miris koji je poznat diljem svijeta i ujedno je jedan od top 10 najprodavanijih mirisa u Francuskoj.

   

  Ove godine dobili smo još jedan nastavak prvijenca kojeg je kao i originalnog osmislio Alberto Morillas. Također, dobivamo i drugačiji izgled boce, te ista više nije visoka i vitka s cijelim cvijetom maka prožetim uzduž boce, ovog puta ona je masivna, niska i ilustrira cvijet maka kako pluta na vodi. Sama boca nije pravilnog oblika, malo je zaobljenija te kao takva pomalo podsjeća na suzu.

  Moram priznati da mi se puno više sviđa ovakvo, zgodnije i praktičnije pakiranje, jer sam nebrojeno puta slučajno srušila Flower prethodnice s police baš zbog toga što su iako elegantne, poprilično nezgodne za držanje na polici.

   

   

   

  Kenzo Flower in the Air je miris čiste i svježe ruže pomiješane s bijelim cvijeće (gardenija i magnolija) koje se stapaju s drvenom mošusnom bazom tvoreći savršen blend jednog jednostavnog, univerzalnog i nadasve nosivog mirisa tokom cijele godine.

  Ovako ja zamišljam miris kojeg nose sanjive i romantične duše, za one koje se ne vole previše isticati, ali žele biti primjećene u intimnijem društvu tek nekolicine osoba. Miris nema veliku auru, jako brzo se stopi s kožom otpuštajući svježe i čiste cvjetne mirisne note.

   

   

   

  Ukoliko ovdje nema poklonica ruža, nemojte odmah pomisliti kako se ovdje radi o "starinskoj" ruži kako svugdje čitam i čujem asocijacije na ružu, ovdje se radi o onoj svijetloj, rozoj, svježoj i čistoj ruži pomiješanom s bijelim cvijećem. Svakako ga isprobajte, možda vas ova ruža ugodno iznenadi. :)

  Iako je miris jako nježan i lagan može se pohvaliti sa izuzetno dobrom trajnošću od 7+ sati na koži, što je zaista odlično s obzirom da se ipak radi o mirisu nešto slabije aure, ali u EDP koncentraciji.

   

  *proizvod ustupljen na recenziranje


  Ima li među vama ljubitelja Kenzo Flower mirisa? Jeste isprobali novi Flower in the Air?

  Maja xx

  Beauty UK pearl eyeliner 04 Blue Lagoon
  D life / Prekid kao biznis, Philips Multicooker (m...