VALENTINOVO // Palmers predlaže neodoljive BLOOMING DELIGHT & SPRING ROMANCE

  Za večeri kada vam je potrebna dodatna udobnost u toplini svoga doma, Palmers je predstavio spavaću kolekciju Spring Romance. Ova luksuzna kolekcija spavaćeg asortimana nudi jedinstvene i elegantne komade izrađene od vrhunske fine viskoze, romantičnog mozaik printa s popularnim paisley uzorkom.

  PALMERS 2 cr

  U ponudi su dvije spavaćice, majica za spavanje te čak tri različita donja dijela pidžame koje možete kombinirati na različite načine i tako kreirati kontrastne printove. Ljubiteljicama plave boje svidjet će se komadi iz kolekcije Denim Floral. Kimono, majica za spavanje te dugi ili kratki donji dio pidžame dolaze u kombinaciji atraktivne plave boje i cvjetnog uzorka u kojem ćete se osjećati kao da je uz Valentinovo stiglo i proljeće.

  palmers6

   

  Kolekcija donjeg rublja Blooming Delight – neodoljiva kombinacija zavodljive čipke s najfinijim tilom u prigodnoj ružičastoj boji prisutna je na čak pet Palmers artikala. Sofisticirani detalji pobrinuli su se da se dodatno istaknete pa će tako balconette grudnjak s prednjim kopčanjem, satenskim naramenicama i čipkom na leđima definitivno privući pažnju.

  PALMERS 1 cr

  Grudnjak možete kombinirati s dvije varijante gaćica, a slip haljina s čipkastim detaljima na dekolteu upotpunjuje cijelu kolekciju.

   

  palm2