SUMMER_info // CROCSICE imaju ljetni outfit u TIE-DYE stilu

  Crocse su se sredile za ljeto, imaju retro motiv i hipijevske boje.

  STILL LIFE GROUP TIE DYE cr

  - Ovo ljeto Crocs nastavlja svoju modnu priču sa šarenim uzorcima i Jibbitz koji omogućuju svakom pojedincu da izrazi svoju osobnost. Kolekcijom Tie-Dye klasičnu smo liniju podigli na novu razinu, jer je jedina potpuno jedinstvena, zabavna i ekstra moderna. Trend tie-dye trenutno je vrlo popularan u modnom svijetu, tako da svoje omiljene Crocs možete kombinirati s drugim modnim komadima Tie-dye-a, poput laganih haljina, suknji ili širokih majica sa stilom iz 90-ih – javlja brend.

  CLASSIC LINED TIE DYE CLOG cr

  Kompanija ističe da osluškuju trendove te, iako su njihove papuče super popularne, i dalje je tu bitan taj modnim moment. Daleko su, kažu, otišli od basic sandala, sada imaju niz chic modela koje cool cure nose svaki dan.

  GROUP CLASSIC TIE DYE GRAPHIC CLOG

  Crocs obuća jedna je od najpoznatijih svjetskih marki, čak toliko poznata da je sama po sebi pojam za određenu vrstu obuće u rječnicima pojedinih jezika.

  Od svojih početaka u nautici, kada su 2002. godine mornari shvatili čarobnu formulu cipele koja ne klizi i ne ostavlja boju, a koja je istodobno vrlo ugodna, čuvene klompe brzo su se masovno proširile svijetom.

  Do danas je Crocs prodao više od 350 milijuna pari obuće u više od 90 zemalja svijeta.

  Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs City Center one East i u Crocs Arena Centru Zagreb.

  CLASSIC TIE DYE GRAPHIC CLOG cr