STASHA'S SPRING DIARY // čudesna klobučarka otkriva dnevnik za strastvene nositelje i pasivne gledatelje šešira

  Staša Čimbur sudjeluje u izložbi MI.ONA.COCO., koja je otvorena u Rijeci u staroj Nami na Korzu. Idejna začetnica izložbe Iva Piglić naglasila je da je Coco Chanel mamac za ovu izložbu koja je zapravo posvećenu feminizmu.

  IMG 1645

  ALICE GARDEN

  Stašine kreacije umjetničke su avanture u svijet pokrivala. Ona zna da je škrlak kraj i početak priče, dramatične ideje provodi u stvarnost uz pomoć likova, materijala i sitnih intervencija ručnim radom. Alice ima čudesan vrt, prepun šarenog cvijeća, dok crna boja najavljuje dark glamur. Tea time - znači vrijeme je za čaj no u vrlo stylish izdanju. Ovakvi šeširi dio su avangardne modne scene koja živi u teatru i među fanovima retro stila, ali i onima koji znaju da je šešir kao šlag na tortu. Uglavnom su popularni u Velikoj Britaniji, tamo su dio njihove kulture, ne samo za važna događanja, već i utrke konja te slične tradicionalne manifestacije.

  IMG 1269

  Staša se igra dizajnom i inspiracijama, skladan dizajn smješten je u nekoliko kolekcija koje imaju posebnu priču, svaku za sebe. Manjih dimenzija i velike kreativnosti, ova djela njezina su strast, igra se mikro dinamikom.

  IMG 1278

  BE BOLD IN BLACK

  Ima tu niz stilova i trendova, poput modnog vremeplova šešira koji su se nosili u proteklim stoljećima. No, Staša ih donosi u istom vremenu, predlaže dizajn koji je moderan i pritom pod utjecajem vintage linija i elegancije.

  IMG 1297

  TEA TIME - elegancija za ispijanje čaja, predivan odabir za poseban ritual u danu.

  Miss Cloche

  Oversized Wide -Brimmed Hats for Monochromatic Lovers

  The Boater Voyage

  The Boater Voyage

  Oversized Wide Brimmed Hats for Monochromatic Lovers