PARFUME_info // Novo poglavlje Escape kolekcije Odyssey by Amouage dodaje 4 nove parfemske kreacije

  Amouage otkriva treće poglavlje svoje Odyssey kolekcije, kvartet novih parfema koji prikazuju najveće blago Omana, Royal Frankincense, u njegovoj čarobnoj složenosti.

  Novo poglavlje Escape kolekcije Odyssey by Amouage dodaje četiri nova mirisa. Svaka kreacija upotpunjuje kraljevski tamjan širokom paletom rijetkih sastojaka u ime tradicije i modernosti. Istražujući introspektivne teme, Lineage, Search, Guidance i Purpose govore o bijegu od stvarnosti, težnji za rastom, potrazi za novim putem i pronalasku novog života – konačno transformaciji.

  amouage guidance3


  Renaud Salmon, koji je na čelu kreativnog smjera Amouagea od 2019., ističe: - Kad istražujete Oman, često se osjećate kao da dodirujete blago na vrlo čist način. Mnoge moje ideje proizlaze iz samih putovanja, odlaska negdje. Treće poglavlje Zbirke Odiseja oponaša bijeg od stvarnosti i nezaboravnu Omanovu ljubav. Ova kolekcija jedinstveno je, introspektivno mirisno putovanje koje bi trebalo potaknuti uzastopne osjećaje znatiželje s Lineage, hrabrost sa Search, unutarnji trijumf s Guidance i osjećaj buđenja s Purpose. Fokusirajući ovu kolekciju na omanski otok Masirah, želio sam odati počast Amouageovim korijenima u suvremenom jeziku, ostajući vjeran kodovima kuće te simbiozi kultura i generacija - .

  LINEAGE
  San dalekog. Suncem okupani horizonti, mineralni miris sečuanskog papra, pulsirajući sjaj đumbira i dašak morske vode koji miriše na obećanje oslobađanja od svijeta. Na pustom otoku, iskovanom od zlatne smirne i tamjana, jedna silueta leži ispod sunca, ispod neba. Toplina zalazi, slanost apsoluta smirne i tamjana pojavljuje se konačno pod kestenjastim udarcima benzoina i labdanuma dok ne izblijede u mutnoj noći vetivera i pačulija. Pjesma slanog tamjana, mineralne topline i ljetnih meditacija, Lineage je miris putovanja daleko od doma kako biste se približili sebi.

  amouage

  SEARCH
  Isprva je to bljesak limuna, ludo vibrantan i svijetao, upečatljiv poput munje usred noći. Lepršave note limete, živahne i kreštave, ubrzo izlaze, spojene s mandarinom, njezinim kožnim okusom i gorčinom. Okovani u kavezu tamne šume, Citrusi se bore s novopronađenom snagom, njihova svjetlost sija sve jače dok se otvaraju nježne note Elemija i nebeski dodir Hojari tamjana. Čak i dok se dim diže i ruši u valovima spaljenog Cadea, začinskog Guaiacwooda i užarenog vetivera, buket citrusa ponosno nosi svoj sjaj.

  GUIDANCE
  Kula od slonovače ovjenčana komadićima oblaka, rosna magla krhke kruške, primamljivo bademovo mlijeko i zrnca tamjana ocrtavaju obrise utočišta iz snova. Princeza vas vodi u bujni vrt u kojem cvjetovi osmantusa šire svoj opojan miris marelice. U središtu svjetluca fontana, čiji je mramorni rub prekriven grimiznim ružama čiji se sladostrasni miris susreće s mirisom kožnatih šafranovih niti položenih na pod. Kroz Jasmine paravane, sparna i iscrpljena, ona hoda i dolazi s njom miris guste vanilije i sandalovine poput kože, jantarnog labdanuma i predećih naznaka kraljevskog ambergrisa: tko si ti, pita ona, i osjećaš se viđenim. Zarazna i moderna verzija Amouage trijade ruže, tamjana i ambergrisa Guidance se čita kao pjesma, miriše kao zagrljaj i djeluje kao mudra riječ.

  amouage guidance

  PURPOSE
  Oštar bergamot zapljuskuje vas poput propuha ledenjačkog zraka. Osjećate hladan stisak ružičastog papra, blagi trnci pimento bobica u prstima i tamjan koji sažima vašu prošlost i budućnost. Duboki udah ispunjava pluća žestokim i zadimljenim mirisom pješčanog vetivera i životinjske ruže čiji istrošeni duhanski akcenti ukroćuju napetost između zemljanog papirusa i svilenog dodira sandalovine.

   PR TEMA

  amouage lineage

  Dostupno: Parfumerija Lana