OTVOREN PRVI KLISAB DUĆAN // zagrebački Obrtnički prolaz dobio je specijalno fashion mjesto

  Modni dvojac Klisab poznat je na našoj sceni po krojevima s twistom, kvaliteti dizajna i dosljednosti modne ideje, a sada imaju i prvi dućan. Dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić najavljuju širenje ponude, no baza je i dalje njihov odličan tailoring.

  - Dućan je zamišljen je ne samo kao mjesto za kupovinu, nego i kao ekstenzija bliske komunikacije s klijentima. Sada ćemo u salonskom ambijentu, kreiranom za ugodno druženje, ostvariti još neposredniji kontakt s poklonicima brenda – objavili su dizajneri.

  klisab1

  Popularni su njihovi sakoi i kaputi, naglašenih ramena te skladne, gotovo stroge, formirane linije. Boje suptilno elegantne, oku ugodne. Zanimljivi detalji krase rukave – dojam nedovršenosti otkriva njihove inovativne šavove, s kojima se dizajneri uspješno igraju već godinama. Poseban dio posvetili su torbicama, koje su već postale domaći statement dizajn.

   

  @dubravkapz #klisab #fashion #zagreb #design #croatian ♬ Take a Look at This - Zayde Wølf

   

  Interijer dućana je u suradnji s dizajnerima osmislio je stalni suradnik brenda, producent Nikola Beban. Pri oblikovanju ambijenta Beban se vodio estetikom karakterističnom za KLISAB – dizajn dominantnog karaktera ostvaren kroz samopouzdana i jednostavna rješenja. Velike plohe unutrašnjosti tonirane su u istovremeno umirujuću i stimulativnu nijansu plave koja je već kod prvih posjetitelja evocirala iskustvo terapije bojama. Centralni pult rad je akademskog kipara Maka Melchera, a keramiku potpisuje Mirjane Pjevac iz FORMA studija – objavio je brend.

  klisab4