NEW_in // parfem GIVENCHY, GENTLEMAN SOCIETY, moćna cvjetno-drvenasta dualnost

  Crno-srebrni party povodom novog mirisa Givenchy, Gentleman Society za muškarce, održan je sinoć u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar.
  Na tulumu su bili i posebni gosti – skateri Ernest i Marino Mazarekić te ugledni hrvatski grafiter Krešimir Golubić – Leon GSK koji su gostima predstavili svoje cool vještine.

  image00044

  - Zaštitno lice mirisa i linije samouki je, karizmatički umjetnik Benjamin Clementine, koji utjelovljuje priču o mirisu. Naime, riječ 'gentleman' dio je Givenchyjeve povijesti još od 1975. godine, kada je kreiran legendarni miris Gentleman, ali vremena se mijenjaju, a samim tim i pojam 'gentlemena' poprima novo značenje. Danas ih Givenchy zamišlja okupljene u suvremenom Gentleman Societyju, zajednici koja odražava višeslojnu muškost, koja razmišlja odlučno i napredno. Društvene vještine i neobičan stav članova te zajednice, neovisno o njihovom porijeklu i priči nadahnuli su miris koji otvara vrata Gentleman Societyja svima koji se identificiraju s takvim svjetonazorom – objavila je modna i beauty kuća.

  Autorice mirisa Maia Lernout i Karine Dubreuil, osmislile su neobičan miris na bazi najkvalitetnijih sastojaka, odabranih zbog jedinstvenih mirisnih svojstava i dugotrajnosti pa tako Gentleman Society nosi ekskluzivnu kombinaciju cvjetno-drvenaste dualnosti, a aromatičan miris ostavlja nezaboravan mirisni trag.

  Ernest Mazerakic

  Bobice borovice iz Hrvatske spajaju se s kardamom iz Gvatemale, note europske kadulje dodaju biljne aromatične note, otvarajući put prema srcu mirisa, a absolut narcisa koja se prerađuje u svjetskoj mirisnoj prijestolnici Grasseu, miješa svoje zelene animalne tonove s puderastim mošusnim mirisom irisa iz Maroka.

  Tomislav Petranovic

  Tomislav Petranović

  Obogaćuju je drvenaste note cedra s Himalaje i sandalovina iz Australije te kvartet vetivera različitog podrijetla i ekstrakcije. Esencija vetivera s Madagaskara, donosi dimljenu i prženu, gotovo slanu notu, dok vetiver iz Urugvaja otpušta intenzivnu kakao balzamičku esenciju. Vetiver s Haitija predstavlja se s veselim, živahnim mirisom zelenog u kombinaciji nota drveta i lješnjaka, a upotpunjene kremastom sandalovinom, ambroxanom i apsolut vanilijom s Madagaskara, stvaraju toplu, opojnu bazu savršeno usklađene senzualnosti.

  givenchy

  Gentleman Society Eau de Parfum dolazi u bočicama od 60 i 100 ml. Dostupan je i kao must-have asortiman za kupanje: gel za tuširanje te
  dva dezodoransa (u obliku stika i spreja) upotpunjuju ritual parfumiranja.

   Igor Barberc

  Igor Barberić

  Petar Trbovic

  Petar Trbović