MIRIO DESIGN // prva kolekcija prstenja, žica opisuje čipku

  - Moja prva kolekcija prstenja je karika koja je nedostajala da Mirio asortiman bude zaokružen. Nježna je i jednostavna, a u isto vrijeme profinjena i elegantna. Želja mi je bila da žene koje godinama nose moje ogrlice ili narukvice i koje vole moj izričaj, dobiju prsten kojeg će moći nositi zajedno s ostalim Mirio nakitom, ali i kao pojedinačan komad nakit kojim će svom modnom stilu dati nepretencioznu kreativnost i lepršavost - naglasila je dizajnerica Ružica Milenković, autorica brenda Mirio design.

  Mirio kolekcija prstenja 6

  Dizajn se temelji na inspiraciji čipkom, koja je nadograđena poludragim kamenjem. U fokusu su pastelni tonovi ametista, mjesečevog kamena, onixa, quartza...

  Mirio kolekcija prstenja 3

  Nova kolekcija prstenja napravljena je od silver-filled žice i raznobojnog poludragog kamenja – onix, gorski kristal, smoky quartz, ametist i mjesečev kamen, ručno je oblikovana i zaokružuje bogatu kolekciju nakita brenda Mirio Design - javlja brend.

  Mirio kolekcija prstenja 4

  Većeg oblika, prsten postaje statement ukras, ponajprije kao poseban štih svakodnevnoj kombinaciji, a onda i zvijezda neke večernje kombinacije.
  Čipkasta tekstura daje mu dojam prozračnosti, suptilnosti i elegancije.

  Mirio kolekcija prstenja 2

  Dizajn: Ružica Milenković @miriodesign
  Fotografije: Karlo Jelić @karlojelicphotography

  Mirio kolekcija prstenja 1