MIGRENA je postala pjesma // Ana & Davorin Bogović uglazbili su napadaje glavobolje i najavljuju kazališnu predstavu

  Suradnja s Davorinom Bogovićem najava je za kazališnu predstavu o migreni i najavni singl Bogovićevog novog albuma – javlja Ana Marija Bokor Vrdoljak, naša kazališna glumica.

   migrena

  Autorica je teksta pjesme koju je uglazbio dvojac ShyBy - Mario Mirković, inače glumac/glazbenik i Ivan Arnold. Ovo joj je prva glazbena suradnja, a rokerska pjesma dobila je video spot i kreće u svoj glazbeni život.

  - Boli me glava, boli me glava…svakog ponekad boli glava, a neki poput mene imaju kroničnu migrenu - nesnosnu „prijateljicu“ koja me prati od puberteta. Svi koju je imaju znaju što to znači. U napadu migrene iz očaja sam napisala ovaj zafrkantski tekst, ali kako i najteže situacije koje mi se događaju volim gledati kroz humor tako je i pjesma vedra, energična i duhovita. A još kad ju je otpjevao moj pjevački idol Davorin Bogović, znam da će svima biti jasno da migrena nije samo bol, nego bolest koja ti može pokvariti dan, ma ne samo dan, često i više dana. I unijeti totalni rusvaj u život. I zato kad nas boli glava pjevušimo – Migrenaaaa..jer migrena nije hir, Migrena je hit! – javlja Ana Marija.

  Tekst: Ana-Marija Bokor Vrdoljak
  Glazba: ShyBy - Mario Mirković i Ivan Arnold
  Izvode: Davorin Bogović i Ana-Marija Bokor Vrdoljak