Microsoft & Gavin Mathieu // prva capsula CASUAL kolekcija koja donosi BASIC komade

  Hardwear je ime capsule kolekcije koja slavi superheroja, a potpisao ju je dizajner Gavin Mathieu za Microsoft (kojemu je ovo prva modna kolekcija ikad).

  Outlook Inbox Denim Close Up

  Jedan od cool natpisa je Inbox – nalazi se na džepu. Ova fora nit i ideja dio je kolekcije komotne odjeće u kojoj se može svatko pronaći.

  Gavin Group Shot of Collection

  Gavin Mathieu je osnivač i kreativni direktor tvrtke Supervsn Studios smještene u Los Angelesu, Kalifornija. Partneri tvrde da je zajednički kreativni proces počeo od toga da dijele istu filozofiju. U Microsoftu često kažu 'ne radite ovdje da biste izgledali cool, radite u Microsoftu da biste drugi zbog vas izgledali cool', a Gavinovo razmišljanje i sve što je radio do sada je u skladu s tim. S fokusom na ljude, a ne na proizvode, Gavin kreira kako bi uzdigao i osnažio ljude – što je vodeće načelo i misija koja pokreće sve što Microsoft radi „da osnaži svakog pojedinca da postigne više“. Stoga kolekcija odražava Normcore stil, estetiku životnog stila koji stavlja fokus na pojedince, a ne na odjeću koju nose.

  Never Not Creating Tee in Green

  Odjeća koju je Gavin dizajnirao za ovu kolekciju ulovila je bit Microsoftovih namjera da ljudima omoguće da se kreću i stvaraju na način koji im pomaže da ostvare najbolji učinak.

  Gavin Mathieu in Crewneck

  Gavin vjeruje da su „ljudi na svojoj najvišoj razini kada kreiraju“. Microsoft smatra da bi to izražavanje kreativnosti trebalo biti jednostavno i bez napora.

  Blue Sky Green Hill Tee in Black cr

  Zato je Hardwear jednostavan i osmišljen kako bi smanjio bilo kakva ometanja kreativnosti: riječ je o kolekciji od devet odjevnih predmeta, majica kratkih i dugih rukava, kapa, trenirki, jakni i hlača.

  Candid Gavin Group Shot of CollectionHardwear kolekcija 3Its In You Not On You Tee in BlackNever Not Creating Tee in Blue