Havaianas & danski ROTATE // odlična suradnja cool brendova u novoj kolekciji japanki

  Svi modeli su ukrašeni s Rotate pribadačom na remenu, a dostupni su u prepoznatljivim bojama ovog danskog brenda – žarko ružičastoj i živopisnoj zelenoj.

  Havaianas x ROTATE 13

   - Jako smo uzbuđeni zbog suradnje s Havaianasom. Kultne japanke ovog brenda oduvijek su dio naše ljetne garderobe. Nas dvije smo poznate po nošenju japanki zajedno s haljinama kako bismo uživale u prepoznatljivom kopenhagenskom looku. Prilikom predstavljanja naše prve ROTATE kolekcije na Tjednu mode u Kopenhagenu, debitirale smo dva looka u kojima smo odjeću uparile s Havaianas japankama koje smo također nosile između dva showa. Ti su street style lookovi su i dalje jedni od naših neprepoznatljivijih – komentirale su Thora Valdimars i Jeanette Madsen, kreativne direktorice brenda Rotate.

  Havaianas je više od brenda japanki jer predstavlja slobodan životni stil i način izražavanja, poručila je Mafê Albuquerque, potpredsjednica globalnog marketinga Havaianasa.

  Havaianas x ROTATE 7 2

  - Partnerstvo s jednim ovakvim zanimljivim modnim brendom pomaže nam ojačati esenciju našeg brenda. Ova suradnja duboko je povezana s modom i pokazuje da naši proizvodi mogu biti ključni komadi u različitim prigodama – od uparivanja s laganim haljinama za šetnje u novom gradu ili prilikom cjelodnevnog uživanja na plaži – zaključila je Albuquerque.

  Havaianas x ROTATE 1

  Havaianas x ROTATE 3 2