FLOWER_life // rascvjetani fludni kaput, parfem sa YUZU cvijećem i trapezice

  Cvjetna simfonija fura se svako proljeće, ove sezone dolazi u obliku eklektičnih stylinga, prekrasnog parfema i trapezica s visokim strukom. Novi primjeri najavljuju reviju dvojca Twins koji nas pozivaju na stilsko putovanje u Dalmaciju. U parfemskom svijetu, novitet koji dočarava buket potpisuje brend Ferragamo, a u centru priče miris Amo Flowerful je citrusni, osvježavajući cvijet yuzu.

   AMO FLO M 1080x1080px B

  Srce mirisa je voćno-cvjetno s notama ružičastog božura, jasmina i cvijeta šljive. Klasični talijanski gorki ton kombiniran je sa yuzu cvijećem i crnim ribizom u glavnim notama. Bazne note otvaraju senzualnost koju im daju vanilija, svijetlo drvo i mošus.

  Miris je kreirala Marie Salamagne: - Za ovu novu Amo priču, moja je početna ideja bila prikazati dugin vrt, pun blistavog cvijeća u cvatu. Da prevedem ovaj optimističan i radostan utisak, krenula sam s talijanskim gorkim tonom iz originalnog Amo mirisa koji sam okružila jasminom, cvijetom šljive i božurom - .

  AMO FLO M 1080x1080px B

   - Ovu sezonu Twins žena kaže doviđenja i odbacuje sve svoje obaveze i odgovornosti, gasi mobitel i odlazi na luksuzno krstarenje Istrom i Dalmacijom - istaknuli su Damir Begović i Domagoj Štimac iz Twinsa.

  Fotograf: Zvonimir Ferina
  Model: Lara C. (Talia Models)
  Makeup: Kasandra Draganić

  Flower kaput dolazi u dvije izvrsne varijante - kao lagani trench i nježan, mekani kimono. Statement komad za tople, proljetne dane, može glumiti i - haljinu.