ENVY ROOM BRIDAL // jednostavna elegancija, sklad i fluidna ženstvenost

  Silueta je važan element nove kolekcije Envy Room vjenčanica - Nikica Ivančević i Vjeko Franetović igraju se dinamikom figure. Tu su elementi poput naglašena struka, velike mašne na ramenu, puf rukava i romantičnog korzeta. Igraju na kartu retro elemenata koji su obilježili važne povijesne etape te ih uvode u novo doba. No, tu su i hitovi sezone kao što su cut-out detalji na području struka. Top elementi su oni na samoj teksturi - razne 3D fore u glavnoj su ulozi.

  09

  - Baš poput svih kreacija s eNVy room potpisom, i novi bridal modeli slave bezvremensku zavodljivost ženske siluete, ukrašeni prepoznatljivim detaljima poput voluminoznih rukava, predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, elegantnih nabora ili pak glamuroznih proreza. Atipične vjenčane modele, poput onoga sačinjenog od crop topa i raskošne suknje, haljine od eko perja ili modela ukrašenog razigranim resicama, upotpunjavaju modeli bogatih, voluminoznih vjenčanica s delikatnim detaljima, a razigranosti čitave bridal priče doprinosi, za eNVy room svojstveno, poigravanje asimetrijom i kontrastima – javlja brend.

  Osim modela iz nove bridal kolekcije za 2023. godinu, u showroomu modnog dvojca u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu mogu se pronaći i bestseleri iz prošlih kolekcija.

  02

  Odlučite li svoju vjenčanicu iz snova potražiti u eNVy room ateljeu, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri. Svojim savjetima, koje temelje na bogatom iskustvu, pomoći će vam da odaberete savršeni model te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno i opušteno. Svoju vjenčanicu ili haljinu trebate rezervirati na vrijeme, barem tri mjeseca unaprijed, a u pratnji smijete doći na termin s najviše tri osobe.

  03

  Fotografije lookbooka potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović (925 Studio), u ulozi modela našla se Pavla Predović, a kosu i make-up potpisuje Iva Rukavina.
  Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović (925 Studio)
  Model: Pavla Predović / Talia
  Hair i make-up: Iva Rukavina

   01040506070810111213