Coquette core @ BOUDOIR // čarobne cure u pufastim haljinama 'ulovile' su latice i bukete

  - Na ovoj reviji dogodila se jedna eskalacija emocija izazvana kemijom koja je nužna kada su ovakve modne priče u pitanju. Sinergija umjetnosti između prostora, energije ljudi, modela i šminke koju možemo nazvati istinskim gesamtkunstwerkom. Čaroliji ovoga dana pridonijelo je i sunčano proljetno vrijeme kao dodatak elaboraciji kolekcije na kojoj smo radile tri mjeseca. Svi prijatelji Boudoira danas su mogli vidjeti 26 izlaza koji su se uglavnom sastojali od haljina, nekoliko mantila i kaputa s printom koji predstavlja naš originalni dizajn, a unikatno je printan samo za ovu reviju. Sve će to uskoro biti u prodaji u našem salonu na radost svih nas - poručile su sestre Boudoir.

  b33

  Slojevi tila ulovili su latice, kao da je buket 'zapeo' na formi velike dinamike i volumena, a s druge strane tu su predivni kaputi s njihovim custom made printom.

  Coquette core koketna je, simpatična, treatralna i vrlo girlie kolekcija koju Morana i Martina donose s puno pažnje. Iako bajkovita i na momente infantilne inspiracije, jer sve je slatko, pufasto i kao da dolazi sa stranica slikovnica, radi se o formama koje su pažljivo, precizno iskrojene i osmišljene.

  booo

  Sestre Boudoir potpisuju raskošnu kolekciju, još jednom donoseći stil koji je već nadaleko poznat i prepoznat.

  b3223

  Na momente je u formi prisutan i sportivo stil, zanimljiva je varijanta košarkaškog dresa i velike suknje ukrašene čipkom.

  b332

  - Coquette core utkan je u svaki šav nove kolekcije Boudoir. Nježni volani, prozračna, gotovo lepršava čipka, romantične mašne, izvezeni detalji ljubavi i vrpce, dio su aktualno koketnog izgleda s potpisom Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević koje stvaraju u ateljeu Boudoir – objavio je brend.

  b4

  Revija je ujedno najava nadolazećeg trećeg izdanja modne platforme Atelier, koji će se pod imenom The Future, održati od 3. do 5. svibnja, u zagrebačkom Z Centru. Otvorenje će ponovno obilježiti dvojac ELFS, a u srijedu, 3. svibnja, donose još jedan pravi modni show kojim će predstaviti novu proljetno-ljetnu kolekciju. U četvrtak, 04. svibnja, na rasporedu je BITEMYSTYLE Zorana Aragovića koji će se također predstaviti samostalnom revijom. Petak je rezerviran za šest imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalize, ANSON'S show i Arileo.

  boudoir1

  b99

  b9393

  b2121

  b5

  boudoir3