COOL projekti // izvrsna suradnja ilustratorice JANICE SUNG i Ivana ALDUKA

  Modna fotografija i street-style scena vladaju svijetom medija, no ilustracije su nekada davno bile jedini način kreativnog izražavanja na papiru – sada je Ivan Alduk, dizajner koji nerijetko ističe naklonost vintage i retro stilskim momentima, donio osvježavajuću kampanju.

  Sve je više ilustratorica koje ostvaruju izvrsne modne suradnje, a jedna od njih je Janice Sung iz Kanade. Janice je za Alduka ilustrirala novu kampanju, no ilustracije novoga doba pojačane su kompjuterskom obradom.

  Alduk 1


  Naravno, haljine su Aldukov dizajn, no i sama Janice voli – vjenčanice! – Da, volim pratiti dizajn na području vjenčanica, ponekad gledam „Say Yes to the Dress“, kako bih bila u toku s trendovima! – javila nam je Janice.

  - Janice sam prepustio kreativnu slobodu oko stila ilustracija jer smo se od početka razumijeli i suradnja je tekla vrlo glatko. Ona je prva vidjela nove modele vjenčanica, koji su već dostupni u našem showroomu za probe i narudžbe, jer smo po izradi sve fotografirali i slali njoj kako bi što vjernije dočarala vjenčanice koje smo dizajnirali – potvrdio je Alduk.

   Alduk 1Alduk 1Alduk 1Alduk 1Alduk 1