COLOR_plus // boje su ključne u novoj prijelaznoj RESERVED 'Color Treat' kolekciji

  - Prijelazne Reserved kolekcije nekada su bile prigušenije i neutralnije kako bi povezale dva godišnja doba, no ovaj put brend se fokusirao na energične boje pune životnosti. Nakon opuštajućeg, smirenog raspoloženja, vrijeme je za dobru dozu hormona sreće. Upravo je Dopamine dressing snažan trend za nadolazeće mjesece, a sastoji se od kombiniranja jakih nijansi u iznenađujućim i često kontrastnim paletama kao modni odgovor na mir koji nam očajnički treba u posljednje vrijeme – javlja modni brend.

  Reserved ColorTreats15

  Nijanse lila u skladu su s rozom i zelenom, a tirkizna se druži s plavom. Brend, poznat i po raznolikosti tekstura, donosi nam razne svjetlucave, pletene, nabrane i prošivene varijante.

  Reserved ColorTreats01

  - Dizajn omogućuje različito kombiniranje pojedinih elemenata, a poseban focus je na kompletima pletiva s hlačama ili suknji s prslukom - primjerice minica i prsluk s podstavljenim ramenima. Moderna estetika ovdje se susreće i s uzorcima inspiriranim zanatom, a uključuju posebno dizajnirani jacquard s motivom koji podsjeća na papirnate piñate. Korištene boje samo se naizgled sukobljavaju, stvarajući zapravo očaravajuće, umjetničke kompozicije. Tu su i elementi trapera, ali umjesto klasične plave, kreirani su u candy pink, lila i svijetlo plavoj boji. Komadi su izrađeni od trapera koji je mekši od klasičnog kako bi se dobro uklopio u praktične, ali istovremeno ženstvene krojeve – javlja Reserved.

  Reserved ColorTreats11

  Potencijal Color Treat kolekcije, stylingom je dočarala Marta Zaczynska, zahvaljujući fotografijama Dorote Szul.

  Reserved ColorTreats14