BiteMyStyle @ MoveOn // kolekcija za pokret, veselje i prepoznatljiv koloriti

  Nedavno je Zoran Aragović imao reviju na Atelieru u Klovićevim, a sada donosi kampanju za kolekciju MoveOn. Među top outfitima ističu se til suknje i kratke košulje s volanima. Sve je, naravno, uronjeno u ludi kolorit.

   DSC3638final copy

  Brend BiteMyStyle predlaže kreativnost šarene odjeće inspirirane sportom i kretanjem. Aktivan život najavljuju simpatične suknje, volani i trenirke koje su sve samo ne monotone.

   DSC2357 final copy

  - Kolekcijom dominiraju trendovske neonske boje koje asociraju na 90-te godine i pop kulturu, razdoblje koje je obilježilo moje odrastanje, a sve u interpretaciji prepoznatljivog i upečatljivog BiteMyStyle potpisa. Jaka pink, zelena i tirkizna boja također su i simboli ljeta pa su se sjajno uklopile u ovosezonsku proljetno-ljetnu priču – javlja dizajner.

   DSC2987 final copy

  Njegova je ideja kako sportivo komade prevesti u stil za posebne prigode, autor se igra trendovskim kontrastima. Rezultat je atraktivna kolekcija u znaku jarkih tonova, a uz sve tu su i color-block okviri koje je lako nositi. Praktična odjeća rasplesanih formi njegov je izričaj, sve skupa djeluje veselo, pozitivno i girlie.

   DSC3770 final copy

  - Htio sam stil koji se nekada povezivao isključivo s teretanom i sportskim načinom života uklopiti u modna rješenja koja su multifunkcionalna i koja se vrlo lako kombiniraju i s komadima koji na prvi pogled nisu čak ni povezivi sa sportom - pojasnio je Zoran Aragović.

   DSC2934 final copy

  Fotografija: Denis Butorac i Davor Zupičić
  Modeli: Korina Brečić o Rafaela Kolovrat (Talia Model)
  Make up: Ivana Bilandžija Billy
  Kosa: Katica Topčić (Fabula de Forma)
  Styling: Leon Ivanuša
  Cipele: Mass

    DSC2682 final copy DSC2915 final copy

   DSC2811 final copy

   DSC3356 final 2 copy

   DSC3881 final copy

   DSC3823 final copy