BEE_info // GUERLAIN već godinama financira konzervatorij za PČELE

  Guerlain se već puno desetljeće bavi istraživanjem najučinkovitije vrste meda i matične mliječi. Neprestana potraga za najrjeđim prirodnim sastojcima s jedinstvenim svojstvima rezultirala je idealnom prilikom za predstavljanje novog ulja i seruma iz Guerlainove linije proizvoda naziva Abeille Royale – objavio je Guerlain nedavno u Okrugljaku. - Osim zatezanja kože lica i uklanjanju bora prirodnim i neagresivnim putem, koža se dodatno kontinuirano hidratizira i ispunjava se iz unutra sve uz pomoć malog stražara okoliša, vrijednim pčelama - .

  guerlain1

  Najavljena je desetogodišnja obnova partnerstva za održivi razvoj s Bretanjskim konzervatorijem za pčele (ACANB). Program osigurava zaštitu jedinstvenog elementa svjetske prirodne baštine, autohtone vrste crnih pčela koje obitavaju na otoku Ouessant, pored Bretanje u Francuskoj. Istovremeno, ova inicijativa jamči održivi izvor iznimnih prirodnih sastojaka koje Guerlain koristi u svojim kozmetičkim proizvodima.

  Kozmetička kuća intimno je povezana s pčelama od samoga osnutka, a carski simbol identitet Guerlain kuće datira još od 1853., kada je Pierre-François-Pascal Guerlain kreirao miris Eau de Cologne Imperiale za caricu Eugénie (povodom njezina braka s Napoleonom III). Bočica mirisa ukrašena je reljefnim pčelicama, koje su tada i bile simbol cara Napoleona.

  guerlain1

  "Prije dvadesetak godina, odnosno kada sam se počela susretati sa kozmetikom, pogotovo sa dekorativnom kozmetikom, naletjela sam na Guerlain i istinski se zaljubila u nekoliko vrhunskih proizvoda. Jedan od njih je i puder u malim granulama koji se nanosi za matiranje te ulje iz nove linije nakon kojega se trenutačno vidi osvježenje lica istaknula je Danijela Martinović, službena prijateljica Guerlain kozmetike.

   guerlain1