Zlatni dan / od parfema do sandala

  Sunce je pretočeno u esencije i zarobljeno u novim beauty delicijama: Versace Eros pour Femme mirisu i Clinique Mineral vodootpornom puderu. Zlatne detalje naglašava i Ivica Skoko, dizajner koji ima nove prijedloge vjenčanica – njegova princeza za veliki dan voli blistavu raskoš! Sunčev sjaj tema je sandala na popustu – nude ih Hogl i Planet Obuća. A kako se sakriti i napraviti si mali hlad? Tu su nove Carolina Herrera sunčane, s elegantnim detaljima...

  ErosPF EDT 100ml bottle

  Novi, svježi miris Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette, predstavlja novu verziju originala Versace Eros Pour Femme iz 2014. Originalna kompozicija, prepoznatljiva po mirisu limuna i jasmina, osvježena je dodatnim citrusima i voćem. Eau de Toilette započinje kombinacijom sicilijanskog limuna, mandarine, maline i bijelog ribiza. Srce jasmina sadrži dodatne bijele cvjetne arome frezije, magnolije i cvijeta naranče. Bijeli pačuli, svijetle note drva, ambrox i mošus nalaze se u bazi mirisa. U reklamnoj kampanji i ovog puta, u glavnoj je ulozi nizozemska plavuša Lara Stone. Luksuzna linija za njegu sadrži losion za tijelo, gel za tuširanje i parfumirani deodorant.
  Cijene: Edt 30ml  399,60 kn, 50 ml, 539,20 kn, 100 ml 689 kn; gel za tuširanje 200ml 296,30 kn, losion za tijelo 200 ml 334,50 kn.

  ErosPF Bath Line 200ml cr

  Clinique mineralni puder sa zaštitnim faktorom 30 - lagane čestice pomažu da koža izgleda blistavo i svježe. Dugotrajan, tijekom cijelog dana kontrolira izlučivanje ulja. Otporan na vrućinu i znoj. Hidratizira i štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja uz pomoć antioksidanata. Može se nanositi sloj na sloj, ne začepljuje pore i zdrav za kožu. Pruža potpuno prekrivanje i dolazi u 4 nijanse. Cijena:  275kn.  

  22996CL-sun compact Very Fair v1c cr  - Obožavam raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno, a vjerujem da nema posebnijeg dana u životu svake žene od vjenčanja. S obzirom na to da dosadašnjim kolekcijama dominiraju večernje haljine, logičan je slijed kreiranje vjenčanih haljina koje zahtijevaju individualan pristup svakoj našoj klijentici. U svaku tu haljinu uloženo je jako puno ručnog rada i finih detalja, koji čine da se žena osjeća romantično poput moderne princeze, a istovremeno sofisticirano i moćno”, izjavio je Ivica Skoko.

  LOOKBOOK vjenčanice Ivica Skoko 8 cr

   

  Poslovna partnerica Ivice Skoke, Ivana Bilandžija Billy koja je zadužena za styling, uz vjenčane modele daje i prijedlog make up stila za romantična i ženstvena izdanja. “Bitno je da make up odgovara haljini i prati cjelokupan look. Mnogim mladenkama sjajno odgovara crveni ruž ili neka druga boja koja se dosad nije koristila za romantične prigode. Najvažnije je da make up istakne ljepotu i eleganciju mladenke i haljine koju nosi”, preporučuje Billy.

  CAROLINA HERRERA SHE648 GA9 104500knCAROLINA HERRERA SHE654 6S8 104500kn

  Sunčane Carolina Herrera, sandale Planet Obuća i Hogl

  Hogl 799 kn sada 399 kn

  Hogl

   

   

  Hogl 1199 kn sada 599 kn

   

   

  Planet obuca 7900 kn cr

  Planet Obuća

   

  Planet obuca 18300 kn