ZEPTER HYPERLIGHT EYEWEAR // tehnološki napredne sunčane naočale postale su dio SVAKODNEVNOG STILA

  Sunčane su dio današnjeg stila, kombiniramo ih s odjećom i modnim dodacima poput torbe ili cipela. No, okviri su ujedno čuvari naših očiju te moraju biti kvalitetne kako bi odradile funkciju.

  zepter 2022 53

  Ove sezone među najpopularnijim modnim dodacima su upravo sunčane naočale žutih i plavih tonova, kombinirane s tehnologijom koja pozitivno djeluje na naše raspoloženje.

  zepter 2022 3 Copy

  Time ovaj dodatak postaje poseban detalj za one sa stilom, koji su ujedno svjesni potrebe za inovacijom koja poboljšava svakodnevicu.

  Kreativni lider na ovom području, na svjetskoj modnoj sceni, je kompanija Zepter čije su Hyperlight naočale postale među najtraženijim dodacima godine.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER65

  Tijekom evolucije, čovjek se adaptirao na difuznu sunčevu svjetlost, kao i na visoko-energetsku UV i visoko-energetsku vidljivu svjetlost. Ove svjetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili skrivamo te smo stalno pod stresom.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Hyperlight Eyewear su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  zepter 2022 44

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:
  Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
  Omogućavaju bolju oštrinu slike
  Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  Utječu na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER6 Copy

  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:

  Zaštitni sloj sa obje strane stakla.
  Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
  Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  Fulerenski sloj s obje strane stakla
  · Stakla CR 39

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER11z1z2zepter 2022zepter 2022 9 Copy

  PR TEMA