XD NOVA KAMPANJA // spoj virtualnog i stvarnog, odjeća je filter, 3D fragmenti oblikuju svijet

  Negdje između stvarnog i digitalnog pejzaža smjestila se nova kampanja Ksenije Vrbanić. Kombinira fragmente stvarnosti i virtualnog, a u centru svega je njezina karakteristična odjeća, koja ovdje izgleda kao da je dio neke igre. Naravno – pritom smo mi djelomični avatari, hibrid svjetova u kojima egzistiramo na svakodnevnoj bazi. Ljudsko postaje fluidno.

  XD 3

  - Interes mi je u onome što ostaje, onome čega se sjećamo nakon što se probudimo iz snova, što pamtimo, a što zaboravimo. Te koliko to što pamtimo jest uistinu detaljno i precizno i kako se posljedično prilagođava kontekstu - Deni Horvatić.

  XD 4

  Aktualna XD kolekcija demonstrira oblikovanje slobodnih oblika – ne samo u fizičkom, već i virtualnom svijetu.

  XD 7

  Kreacije i forme tvore neko drugo tijelo, koje egzistira van klasičnih fizičkih zakona. Ovo je igra raznih stilskih elemenata inspiriranih futurizmom, a u realnom svijetu zapravo se radi o luksuznim tkaninama i materijalima te inovativnim oblicima koji fizičkom tjelu omogućavaju slobodu pokreta.

  XD 2

  - Oštre i izlomljene linije siluete, asimetrične duljine, kontrasti pripijenih i lepršavih tkanine koje obavijaju tijelo donose novi pokret vašoj odjeći i transportiraju vas u XD stav za novu sezonu. Kreativnost i odvažnost susreću se još jednom u novoj kolekciji dizajnerice Ksenije Vrbanić – objavio je brend XD.

  xd1

  Inovativan dizajn, suvremene tehnologije izrade i održiva i ekološki prihvatljiva proizvodnja i reciklirane tkanine dio su identiteta brenda Xenia Design.
  Otkrijte novu kolekciju dostupnu online na xd-store.com ili u XD prodajnim mjestima u Zagrebu, Čakovcu, Dubrovniku i Opatiji.
  Sudjelujte u stvaranju, snimite i dovršite novu XD kampanju! Posjetite XD Instagram profil i pronađite filter iz nove jesen zima kolekcije.

   

  vizuali / Deni Horvatić
  make up i model / Luna Hamer

   

  XD 6

  XD 5

  XD 9

  XD 8

  XD 11

  XD 10

  XD 13

  XD 12