WEDDING_info // ALDUK BRIDAL predlaže 5 novih romantičnih vjenčanica OTVORENIH RAMENA

  U kombinaciji s nekim bolerom, sakoom ili eteričnim šalom, mladenke često biraju otvorena ramena, obgrljena nježnom čipkom ili listićima svile. Ovu ideju razradio je naš dizajner Ivan Alduk u novoj Bridal kolekciji.

  love.story 1

  - Mislim da je rad, planiranje i stvaranje kolekcija, projekata nešto najbolje što kao dizajner mogu napraviti u ovo vrijeme te na taj način našim klijentima i vašim čitateljima skrenuti misli na nešto pozitivno, lijepo i optimistično. S tom idejom smo išli u stvaranje ovog modnog editorijala koji nosi romantičnu, modnu ali i realnu notu jer ovako nešto svaka mladenka može imati na svoj dan ukoliko izabere dobre suradnike, kao što su dizajner vjenčanice i fotograf - izjavio je Ivan.

  love.story 5

  Haljine su A kroja, ramena su otkrivena, oko njih lepršaju slatki volani, decentna čipka ili pak til, a suptilno su naglašena i leđa. Ovo su kreacije idealne za mladenke koje žele da se nešto na haljini 'dešava' na gornjem djelu haljine.
  Mladenku glumi Elena Dizdar, kosu je potpisao salon Marcela, a fotke radio Robert Kale.

  love.story 7

  - Najveći trend vjenčanih frizura bit će spuštena ili polu podignuta valovita kosa ukrašena decentnim ukrasima ili vjenčićima od cvijeća. Romantične punđe su klasik i savršeno rješenje za svaki vjenčani izgled – savjetuje Jadranka Pezo u ime Studio Marcela.

  love.story 11

   love.story 4