VERSACE DYLAN PURPLE // predstavljen novi cvjetno-voćno-mošusni miris u znaju ljubičastih tonova s notama naranče i kruške

  Versace, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova u Martimex parfumeriji na Trgu bana J. Jelačića 11, predstavio je novi cvjetno-voćno-mošusni miris Dylan Purple.

  web MG 9199

  “Ovaj miris sam kreirao kao poziv na putovanje. Svjež, voćni početak, kao posveta ledenim užicima Italije i njezinih kultnih citrusa. Cvjetno srce je prikaz hipnotičkog zalaska sunca pored vode. Ljubičasti odsjaji i nježan mirisni povjetarac. Konačno, živopisno drveće i elegancija mošusa koji podsjećaju na zlatni umirujući pijesak.” Christophe Raynaud, Givaudan

  Dylan Purple je svijetao i elegantan miris. Pjenušavi bergamot stapa se s radosnim tonovima svježe ubrane naranče. Sočna kruška dodaje dašak modernosti akordu koji je jednako zarazan koliko i vibrantan. Opojni mirisi frezije daju eksploziju svijetle ljubičaste boje, nježnu aromu njezinih latica sublimiraju Mahonial i Pomarose, oboje difuzni i snažni. Belambre i Ambrofix pružaju uvjerljiv, elegantan i živahan ton naglašen mekim Iso E Super i kremastim drvom cedrovine. Silkolide potpisuje miris mošusnom notom i blagim voćnim naglascima.

  web MG 9177

  Bočica Dylan Purple izraz je inovativnog Versace dizajna. Elegantne obline podsjećaju na amforu, snažno evocirajući klasičnu kulturu i mitologiju koja se proteže duboko kroz Versaceovu maštu. Staklo i pakiranje su ljubičaste boje, s detaljima u ružičasto zlatnoj boji. Na aluminijskom poklopcu je utisnuta Meduzina glava i ugraviran naziv mirisa. Slova u baroknom stilu ispisuju naziv Versace oko ramena bočice.

  Kampanja Dylan Purple prenosi gledatelje u beskrajno ljeto, s protagonisticom Iris Law koja glumi u svojoj drugoj kampanji za brend nakon ovogodišnje kampanje La Vacanza.

  Versace pour femme Dylan Purple 100 ml 702232 pack sd

  Redatelj Gordon Von Steiner stvara vizualni nastavak svoje prethodne režije. Kampanja mirisa Versace Dylan Turquoise s Hailey Bieber u glavnoj ulozi, s inovativnim fluidnim pokretima kamere koji se okreću od scene do scene, od izlaska do zalaska sunca, od bikinija do prekrasnih haljina za zabavu, stvarajući osjećaj imerzivnog ‘Versacesphere’.

  Predstavljanje mirisa održano je uz DJ-a, prekrasno dekoriran ambijent u bojama mirisa i glomazan ekran koji je prikazivao Dylan Purple kampanju, a sam event vodila je Jelena Glišić.
  Mirisi su dostupni u Martimex, Muller i Douglas parfumerijama i na: https://martimex.hr/proizvod/dylan-purple-eau-de-parfum/

  @versace #versace #dylanpurple #MartimexParfumerije

  web MG 9205

  DylanPurple FB post 1200x1200

  web MG 9145