TOP niche parfumerija proslavila svoj deseti rođendan // 'Juliette has a gun' ima novi cool miris LUST FOR SUN

  TOP niche parfumerija u Splitu je proslavila 10 godina uspješnog poslovanja te ujedno predstavila novi miris iz niche svijeta – Juliette has a gun, Lust for sun.

  43

  Proslavi i predstavljanju koje se održalo na krovnoj terasi elegantnog splitskog hotela Ambasador pridružile su se brojne ljubiteljice brenda koji sinonim za ženstvenost - Shakespeareovu Juliju, vidi kao elegantnu, modernu, ponekad odrješitu, a ponekad šarmantnu ženu kojoj je sloboda iznad svega. Osvaja mirisom, koji je ovoga puta uhvatio ljeto u bočici.

  4

  Flore Roset i Borut Mihalić, vlasnik TOP parfumerija

  - Lust for sun oda je ljetnim radostima koja savršeno dočarava zraku sunca i toplinu na koži. Kreator mirisa Romano Ricci inspiraciju je ovog puta pronašao u sanjivom ambijentu azurnog bazena, gdje naša diva postavlja pravila i očekuje od svoje pratnje da ispuni sve njezine želje. Njezino je samopouzdanje besprijekorno. Ona je drska, ženstvena, provokativna, ali i profinjena i razigrana – objavljeno je.

  Solarne note ylang-ylanga pomiješane s daškom monoi gardenije i kokosa donose senzualan miris osunčane brončane kože.

  2 cr

  Gabrijela Budimir, Josipa Šerić, Ivica Radan, Antea Šimac, Silvia Dvornik, Danica Bartulić i Borut Mihalić

  Ovaj miris oda je ljetovanju, koži ponuđenoj suncu, ali i zaigrani pogled na doba u kojem živimo, gdje nas društveni mediji i stalna inscenacija naših života potiču da budemo još ekstravagantniji.

  Foto: John Pavlish