SUNGLASSES_info // neodoljivi tonovi PLAVE I ŽUTE za kraj ljeta

  Sunčani okviri nisu samo stilski simbol ljeta, već i poseban dio scene pred-jesenskih stilova.

  Usred planiranja nove garderobe, stilova i trendova kojima ćemo otvoriti novu sezonu, jedna od top ideja su tonovi – plave i žute.

  zepter 2022 53

  Sunce, more i odmor i dalje su prisutni u svijetu modnih dodataka. Svjetskom scenom vladaju kreativni okviri koji djeluju klasično i elegantno, a opet posebno.

  z3

  Ovi nas tonovi ujedno smiruju, a tu je i nova tehnologija dodatno poboljšava dojam odmora.

  zepter 2022 9

  Nove Hyperlight Eyewear naočale spoj su inovacije, tehnologije i trenda

  Plave i žute tonove predlaže Zepter u novoj, inovativnoj kolekciji Hyperlight Eyewear naočala

  Tijekom evolucije, čovjek se adaptirao na difuznu sunčevu svjetlost, kao i na visoko-energetsku UV i visoko-energetsku vidljivu svjetlost. Ove svjetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili skrivamo te smo stalno pod stresom.

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Na osnovu dosadašnjih istraživanja, preporučujemo vam naočale Hyperlight Eyewear. One su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER6

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:

  Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
  Omogućavaju bolju oštrinu slike
  Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  Utiču na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER11


  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:

  Zaštitni sloj sa obje strane stakla.
  Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
  Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  Fulerenski sloj s obje strane stakla

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER65z2z1zepter 2022zepter 2022 3zepter 2022 44