STYLE_INFO // KLISAB te poziva u POWER DRESSING svijet, u kojemu vladaju elegancija, inovativnost likovne plohe i jednostavne linije

  Klisab donosi svoju jesensku stilsku priču, tu su njihovi prepoznatljivi simboli, kao što su već majstorska igra patchwork i linijskim tekstilom, forma pod utjecajem volumena i prepoznatljive kombinacije boja. Dio kolekcije ujedno je posveta tie-dye motivu, a matematički preciznu i skladnu siluetu donose kroz višebojnost.

  KLISAB FALLFALLFOUR WEB 22

  - Naglašavajući struk remenjem i nabiranjem ili postavljajući akcente na tijelu metalnim piercizima u odjeći, menswear krojevi u FALLFALLFOUR postali su ženstveni i odmjereno sugestivni. Dobro poznati klasični krojevi uzeti za ishodište preinačeni su u novu, skulpturalnu siluetu koja predlaže dominantan dizajn odjeće zadržavajući funkcionalnost garderobe kao prioritet – objavio je brend.

  KLISAB FALLFALLFOUR WEB 17

  Naglasak kolekcije je na osnovnim komadima koji se koriste višenamjenski, kroz niz sezona, a sakoi i kaputi donose njihovu naklonost silueti s dva lica. Lijeva i desna nisu jednake, to je divan način na koji autori Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić predlažu kreativnost i posebnost modne svakodnevice.

  KLISAB FALLFALLFOUR WEB 20

  Dečki su se ispraksirali na području patchworka i kolaža tekstila te tim posebnim stilskim svijetom, koji zahtijeva odlično poznavanje konstrukcije, plove bez problema.

  KLISAB FALLFALLFOUR WEB 25

  Inače, miljenici su poslovnih dama koje žele biti fine, moderne, jednostavne i klasične, no opet žele nešto posebno, s dizajnerskim potpisom.

  KLISAB FALLFALLFOUR WEB 11

  - Naglasak je na odijelima i balonerima, a uz haljine, suknje, košulje i bomberice, osvježenje u ponudi je nova veličina i nova boja pudera popularne KLISAB kožne torbe s metalnim lancem. Vuneni štofovi, pamučni keperi, popelini i jeans izabrani su najčešće u paleti zagasitih boja – javlja Klisab.

  KLISAB FALLFALLFOUR WEB 14

  Fotografije vizuala potpisuje Petra Mrša, oblikovanje kose Ante Pažanin za Alfaparf Milano, make up Tena Bašić za Estée Lauder, styling je radila Ana Nikačević, produkciju Nikole Bebana, modeli su Lea T (Relatum Models) i Anja P, a asistentica snimanja je Hana Matić. Vizuali su snimljeni u Zagrebačkom plesnom centru.

  KLISAB FALLFALLFOUR WEB 2KLISAB FALLFALLFOUR WEB 12KLISAB FALLFALLFOUR WEB 21KLISAB FALLFALLFOUR WEB 24KLISAB FALLFALLFOUR WEB 28KLISAB FALLFALLFOUR WEB 30KLISAB FALLFALLFOUR WEB 31KLISAB FALLFALLFOUR WEB 32