STYLE_info // CROCS ima kampanju 'Come as you are' (CAYA – Budi svoj) koja SLAVI osobnost

  Slavne natikače koje su ušle u street style legendu imaju vijesti – nova kolekcija slavi ples.

  S1 2022 CAYA On Fig Carry Over Primary 37

  Ponosno plešite u svom veličanstvenom stilu, puni samopouzdanja, individualnosti, samoljublja i sreće. Crocs kampanja CAYA – Come As You Are (Budi svoj), naglašava osobnost svakog pojedinca i slavi svakoga posebno ističući da nema razlika niti privilegija među ljudima.

  S1 2022 CAYA On Fig Secondary 59

  Crocs nudi široki izbor modela za svaki modni ukus i pojedinca bez obzira na dob i spol. Možete birati između različitih modela, oblika i uzoraka pri čemu boja nije problem.

  S1 2022 CAYA On Fig Carry Over Primary 1

  Cipele će biti dobar izbor za svakodnevnu ljetnu zabavu, za grad, za ugodan odmor dok istražujete nove plaže ili gradove, za noćni izlazak s prijateljima ili za chill piknik pod nebom koje oduzima dah.

  S1 2022 CAYA Kids Carryover Secondary 2530

  Kada odaberete svoj omiljeni model, model koji savršeno pristaje vašem stilu, morat ćete pronaći svoj glas koji će odražavati tko ste, što vam se sviđa i što vas zaista predstavlja kao pojedinca. Sve što ćete postići svojim personaliziranim Crocsima s Jibitzom. Možete birati između različitih likova, riječi i stvari – voća, cvijeća, životinja, prirode itd.

  S1 2022 CAYA Kids Carryover Secondary 1583 cr

  Također mogu biti dobar dodatak za različite prilike. Na primjer, za rođendansku zabavu ili festival na otvorenom koji će biti popularni ljeti.Vaša će proslava unutra ili vani biti što ugodnija, ali i moderna, posebno uz pravi Jibbitz. Festivali su o bojama i izlasku iz vaše zone udobnosti, pa oni mogu biti dobar početak za istraživanje novih trendova i pronalaženje modnih komada koji vam najbolje pristaju. Značajan doprinos je također i njihov materijal i građa. Bez obzira gdje se nalazili, čišćenje vaših Crocs bit će najjednostavnije.

  S1 2022 CAYA Kids NPI Secondary 2751S1 2022 CAYA On Fig Carry Over Primary 11S1 2022 CAYA On Fig Carry Over Primary 102S1 2022 CAYA On Fig Carry Over Primary 110S1 2022 CAYA On Fig Secondary 2

  S1 2022 CAYA On Fig Secondary 41