SPRING_upgrade potpisuje ALDO // od dvobojnih pastela do matchy-matchy torbica i cipela

  - Vedre boje, zanimljivi uzorci i raznoliki krojevi čine proljeće jedinstvenim te sa sobom donose dozu optimizma i dobre energije. Upravo je ovo razdoblje sinonim za novi početak, donošenje novih navika i buđenje iz zimskog sna. Mnogi će se odlučiti na organizaciju ormara, ali i osvježenje vlastite kolekcije odjeće i modnih dodataka – javlja slavni kanadski brend modnih dodataka Aldo.

  ALDO SS22 5 Medium

  Brend predlaže tonove pastela, koji dolaze i u višebojnim varijantama kombinirana, s efektom pretapanja. Otkrivaju nježne boje pistacija i lavande, ali i modne dodatke ukrašene cirkonima i kristalima.

  a22


  Od kompleta tu su štikle plus torba, inspirirani elegantnim retro stilovima iz osamdesetih. Od detalja ističu se i mrežaste štikle, a prati je torbica sličnog dizajna.

  ALDO SS22 1 Medium

  - Novi početak znači i dolazak novih, još upečatljivijih trendova i potpuno neočekivanih komada koji će vas oduševiti. Jedan od takvih trendova je i matchy trend kojeg će voljeti sve istinske ljubiteljice mode. Osim što su slatki kompleti u bojama apsolutni hit, odlični su jer ne morate previše razmišljati što i kako iskombinirati. Isti je slučaj i s modnim dodacima. Postoji vječno pitanje i nedoumica moraju li biti cipele i torba usklađeni te imaju li svake sandale, salonke ili tenisice svoju pripadajuću torbu – objavio je Aldo.

   a2

  ALDO SS22 2 Medium

  a424

  ALDO SS22 3 Medium

  ALDO SS22 4 Medium