RAZGLEDNICA S MORA // ALDUK na strani lepršavog glamura

  Hrvatski dizajner Ivan Alduk predstavlja novu modnu kampanju i kolekciju "Summer of `21".

  Alduk SS2021 6

  - Predstavljanje novih modnih kolekcija i pripadajućih kampanja u regularnom sezonskom ritmu je postao privid normalnosti i luksuz kojeg se ne želimo odreći. Taj čvrsti stav da stvaramo, proizvodimo, očuvamo radna mjesta te razvijamo naš brend iz sezone u sezonu, bez obzira na skoro gerilske uvjete poslovanja, jest razlog što danas predstavljamo već četvrti ovogodišnji projekt. Apsurdnost trenutka i njegova nepomičnost ka rješenju je možda najbolji scenarij za stvaranje, planiranje i dogradnju brenda u vizualnom, ali i poslovnom dijelu stoga tu misiju ovog puta provodimo kroz vizuale nove ready-to-wear kampanje - izjavio je Alduk povodom predstavljanja nove kolekcije "Summer of `21" za proljeće/ljeto 2021.

  Alduk SS2021 8

  Lepršavi glamur, tu i tamo uokviren šiltericama, čime dizajner svemu daje casual i sportivo efekt, donosi njegove prepoznatljive ženstvene haljine. Kreacije nerijetko kosog kroja, otkrivaju rame i naglasak na silueti pješčanog sata.

  Kombinezon predlaže optočen crnim šljokicama, a tu je i kratka varijanta s točkama, efektne roze boje.

  Alduk SS2021 1

  Kratki top ukrasio je efektnim detaljima, haljine su često eterične i asociraju na morski vjetar koji se poigrava lakoćom tekstila, dok je bijela bluza ukrašena perjem i ima super glamurozan film.

  Alduk SS2021 3

  Kreacije su hibridi dnevnih i noćnih outfita, koji naglašavaju romantičan karakter nove kolekcije namijenjene onima koje vole život.

  Foto: Jelena Balić
  Make-up: Sonja Kvesić
  Kosa: Jasmina Salo @ YS Parlour

   Alduk SS2021 2Alduk SS2021 4Alduk SS2021 5Alduk SS2021 7Alduk SS2021 9