RAZGLEDNICA // Maksim Mrvica nakon australske avanture nastavlja turneju "New Silk Road"

  Naš stylish pijanist Maksim Mrvica završio je turneju po Australiji, u sklopu svjetske mega turneje New Silk Road koja sveukupno broji oko 60 koncerata. Finale je odradio veličanstvenim nastupom u jednoj od najprestižnijih i najprepoznatljivijih dvorana na svijetu - Sydney Opera House, koja je bila rasprodana nekoliko tjedana prije koncerta.

  4T9A7399
  Back to black - naš klavirski virtuoz ima odličan, prepoznatljiv rokerski stil kojeg nadopunjuje klasičnim sako-jaknama i antilop čizmama

   

  Mrvica je izvodio svoja najpoznatija djela s dosadašnjih deset albuma, te odabrana djela s posljednjeg albuma 'New Silk Road' kojeg je publika prihvatila s ovacijama.
  Velik interes publike bio je i za ostale koncerte kroz Australiju koji su održani u pet gradova: Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth te na posljetku i Sydney.

  Maksim turneju nastavlja u Južnoj Koreji u koju putuje odmah iz Australije. Turneja je ujedno i promocija posljednjeg albuma New Silk Road.

  Domaća će publika imati prilike poslušati Maksima Mrvicu u sklopu Europske turneje - 30.ožujka 2019. u dvorani Vatroslav Lisinski. Ulaznice su u prodaji na entrio.hr.

  4T9A73994T9A73994T9A73994T9A7399