Novootvoreni ALDUK store // MINIMALIZAM u skladnim tonovima zlatne i sive

  Poznati modni dizajner Ivan Alduk htio je dućan otvoriti nedavno, no pandemija i potres odgodili su njegove planove, stoga je sada konačno došlo vrijeme za prezentaciju i otvorenje njegovog divnog zagrebačkog prostora.

  alduk tomislavac19 1

  Impresivne brojke novog Alduk showrooma

  - Iskorišteno je 132 m željeznih cijevi za izradu posebno dizajniranih štendera u tri boje - žutoj, sivoj i crnoj.

  - Dizajner je upotrijebio čak 360 m2 bogatog dekora iz Grčke i Slovenije kako bi njime prekrio 54 m zida.

  - Prostor obasjava 78 rasvjetnih tijela, a dizajner je osobno dizajnirao klupu u crnom tonu koja je izrađena u Hrvatskoj.

  - Sav sjedeći namještaj je u crnom tonu, a proizveden je u Hrvatskoj i Italiji. Cijeli jedan zid je prekriven u zrcalo, a teži čak 120 kg.

  - Bjeloruski arhitekt Alexandr Aranovich, s kojim je dizajner već surađivao, bio je zadužen za 140 m2 prostora.

   alduk tomislavac19 1

  Tonovi svijetlo sive i tamno sive te snažna zlatno-žuta nijansa prostoru daju smirenu eleganciju. Interijer je ukrašen i zelenilom, kao simbolom Trga kralja Tomislava, gdje se prostor nalazi.

  - Zaboravit ću tri mjeseca radova i uređenja, a zatim zatvaranje svega i onda razorni potres. Zaboravit ću i još jednu turu radova i majstora, te ponosno reći da se otvorenje dogodilo očito onda kada je trebalo biti, bez obzira na ranije planove. Naš novi prostor na adresi Trg kralja Tomislava 19 je otvoren, raditi će svaki radni dan od 12 do 20 sati, a subotom od 9 do 15 sati. Vjerujem da smo gradu Zagrebu i hrvatskoj modnoj sceni, našim suradnicima i klijentima podarili jedan vizualno upečatljiv prostor koji izvrsno prati estetiku brenda - izjavio je Ivan.

   alduk tomislavac19 1alduk tomislavac19 1alduk tomislavac19 1alduk tomislavac19 1alduk tomislavac19 1alduk tomislavac19 1alduk tomislavac19 1alduk tomislavac19 1